Снимка: БГНЕС
fallback

Бащата на поп звездата Бритни Спиърс вече не е неин настойник. Съд в Лос Анджелис официално отмени 13-годишното му попечителство.

Oще по темата

Решението беше взето още на 29 септември. Контролът над финансите на певицата ще бъде временно предаден на професионален одитор.

Бритни Спиърс не присъства на заседанието, но пред сградата на съда нейни почитатели ликуваха. Самата тя определи края на процедурата като "най-хубавия ден", предаде БНТ.

Попечителството засягаше кариерата й, но и лични въпроси, като възможността да се омъжи отново. От септември 39-годишната музикална звезда е сгодена за 27-годишен фитнес инструктор. Бритни Спиърс съобщи, че ще му се врече във вярност в рокля на Донатела Версаче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 години

Човекът и пазеше парите.... ама тва лудото не разбира от тия неща.

6

Анонимен

преди 2 години

Мъ Тя е била пълнолетна, бе, 26 годишна, когато "баща й" съ е докопал до парите които тя е Заработила Сама!!! Както си иска така шъ си ги харчи моматъ! Ако иска шъ си пали камината с тях, от къв зор баща й шъ харчи нейните пари за пиперудки инаркотици!? Кви съ тез закони в таз ненормална Америка!?

5

Анонимен

преди 2 години

Спиърс е останала на шушка имала е 6 млн. $ След като баща й поема опеката, той умножава богатството й по 10 и сега са 60 млн.$. Но тя се оплакала, че той получил около 4 млн.$.

fallback