БГНЕС

Съвсем наскоро бащата на Бритни Спиърс Джейми беше отстранен от попечителството над дъщеря си. Певицата се бори за лична и финансова независимост от няколко години и почти постигна целта си. Вече Джейми Спиърс по съдебен път е загубил правото да контролира живота ѝ и през ноември ще се проведе изслушване, според резултатите от което Бритни трябва да бъде призната за напълно независима.

Спиърс обаче все още има дълъг път, за да премине към спокойствие след всичко, с което се сблъска. След поредната победа в съдебната зала, певицата публикува изображение на дърво в профила си в Instagram, а по-долу благодари на всички, които я подкрепят и споделят плановете ѝ за близкото бъдеще.
 
„Не бързам, сега е важно да забавя и да дишам“, пише Бритни, „Само чрез любов към себе си мога да се моля... да обичам... и да подкрепям другите в замяна!“
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Още за плановете на Бритни Спиърс след спечелване на съдебната битка, вижте в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 година

Ами за да си номер едно просто си жертваш психиката и живота. Машината те използва безмилостно и те изплюва, като сдъвкан.

21

от мен

преди 1 година

Малии , изплашихте ме от сутринта!

20

Анонимен

преди 1 година

Тунингована пластмасова лелка се зъби до млад перверзник с опериран нос и мазен поглед. Пълна дегенерация. Не знам какъв поп и какви кралици, това с музиката май вече е демоде, само някакви тинейджъри май още се хващат на тия глупости... Т.нар "звезди" - някакви изпържени хорица рекламирани от службите, слугите на Сиона....