Снимка: БГНЕС
fallback

Платформата Netflix ще включи интервюто на принцеса Даяна пред Мартин Башир в следващия сезон на „Короната“.

Петият сезон на известната драма за кралското семейство ще съдържа един цял епизод, който ще се фокусира върху разговора на Даяна и Башир за предаването „Панорама“ през 1995 година. Тогава принцесата казва, че в брака ѝ с принц Чарлз има трима души, намеквайки за връзката му с Камила Паркър-Боулс.

Според Daily Mail, от платформата Netflix са вложили милиони за създаването на епизода, а източник споделя, че това ще е повратен момент в сериала. И докато множество фенове нямат търпение да видят как интервюто ще бъде показано от режисьорите и как то ще повлияе върху случващото се в „Короната“, то има един човек, който няма да е доволен от новината и това е принц Уилям.

По-рано през годината херцогът на Кеймбридж нападна шокиращите тактики на Башир, с които той е успял да примами принцеса Даяна на интервю. Принцовете Уилям и Хари заявиха, че именно този разговор от 1995 година е „съсипал живота на мама“ и е помогнал за трагичното развитие на ситуацията, която завършва със смъртта на принцесата две години по-късно. Именно затова херцогът на Кеймбридж помоли това интервю никога повече да не се показва по телевизията или да служи като вдъхновение за разказването на различни истории, но от Netflix явно имат друго мнение.

„Създателите на „Короната“ виждат интервюто като важен момент в сезон пет. Според тях, бурният брак между Чарлз и Ди води принцесата до желанието ѝ да разкаже всичко в „Панорама“ и резултатът от това решение определя последните ѝ месеци. От Netflix правят огромна инвестиция в този момент. „Короната“ има репутация да се меси в истории, които кралското семейство не иска никой да знае“, казват източници от Netflix пред Daily Mail.
Още по темата - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Проблемация

преди 2 години

Да им имам проблемите на тия.

13

пияница мистик

преди 2 години

Този Уилям е супер противар, абсолютно кралско клише. Сух и скучен, спазващ етикета до последната запетайка. А майка му Даяна незнайно защо си е създала име на хубавица, а на мен лично никога не ми е харесвала ни най-малко. От всички сухари ме кефи само Хари, че е бунтар и си прави каквото иска :)))

12

Анонимен

преди 2 години

То след това интервю й посочиха вратата, така че е ключов момент, колкото и на Уилям да му е неприятно. Също с това интервю Даяна показва, че не е притежавала много аналитичен ум и по-скоро е била с посредствена интелигентност. Какво са й харесали, че са натресли на образования и интровертен Чарлз посредствено образована и екстровертна жена - пълна катастрофа и за двамата, за нея и в буквалния смисъл.

fallback