14

Проблемация

преди 2 години

Да им имам проблемите на тия.

13

пияница мистик

преди 2 години

Този Уилям е супер противар, абсолютно кралско клише. Сух и скучен, спазващ етикета до последната запетайка. А майка му Даяна незнайно защо си е създала име на хубавица, а на мен лично никога не ми е харесвала ни най-малко. От всички сухари ме кефи само Хари, че е бунтар и си прави каквото иска :)))

12

Анонимен

преди 2 години

То след това интервю й посочиха вратата, така че е ключов момент, колкото и на Уилям да му е неприятно. Също с това интервю Даяна показва, че не е притежавала много аналитичен ум и по-скоро е била с посредствена интелигентност. Какво са й харесали, че са натресли на образования и интровертен Чарлз посредствено образована и екстровертна жена - пълна катастрофа и за двамата, за нея и в буквалния смисъл.

11

Анонимен

преди 2 години

Що ни занимавате с такива...?

10

ДжоЛан

преди 2 години

само принцеси с кайма ме интересуват

9

ПроСоТо

преди 2 години

ся.../на некои мое да им са стори че нема връзка,АМА ИМА!../..:Позната ли ви е Книгата на Енох?..Ако не,прочетете я..Има я в Нета...Та:-В нея се споменава за "Паднали Ангели"...Същества ,притежаващи известни знания и възможности..Но за лош НАШ късмет /на ЧОВЕЦИТЕ/,"Падналите" са научили предците ни на най-лошите и ВРЕДНИ за Хомо Сапиенса .."ТАБИЕТИ"..Е,ПОТОМЦИТЕ на въпросните "паднали" ПРОДЪЛЖАВАТ да МЪТЯТ живота на нормалните човешки същества..Докато /пак според Енох/ Онзи не дойде В СЛАВАТА си

8

ПроСоТо

преди 2 години

снимката на принцот Чарлез и Даяната от коя година е?..-1950-та?..Даяната е симпатична,"принцот" обаче мяза на ..неудачен плейбой...../..И БУУУМ!..В подлеза../..А Вилиям с това ОЗЪБВАНЕ,което упорито се опитва да ни пробута за "усмивка",вече фатя да мъ дразни..

7

Анонимен

преди 2 години

Таман написах на 7-мия и се оказах 6-ти! Динамика, братлета!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен7 Уеуееееее, тоя ггооовввннньььоооо се учи да ппппиииишшшшшеееее! Явно е не до там изкккклатен дддрррриииишшшшлллл ьоооо.Що си не легаш? Сънчо ли чакаш?

5

Анонимен

преди 2 години

Царчета, кралчета и т.н. изварратенци хич не ме интересуват. Вас интересуват ли ви? Те не работят, хранят се и говеят от Вашия труд, дреме им за Вас а Вие трябва (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) да се интересувате от тях. Не ми се връзва тая теория!ДГ и Б YГЗ всичките монархисти! Искам да живея сред грамотни и некорумпирани хора и властта да не е по наследство, а по възможности и качества!

4

Китаец

преди 2 години

Днеска за педофили изнасилвачи на малки деца бисексуални хомосексуални о травестити не сте ли говорили,значи педофил е човек които опипва 10 годишни момиченца и момченца по половите органи и изнасилва бебета те са и хомо и би сексуални,травестит е жена къде се праи на мъж а мъжът се прави на жена,бисексуалните си падат по мъже и по жени едновременно,а хомосексуалните са гейове,за трансджендърите това са хора които се обличат в женски дрехи а жените в мъжки.така че не спете с деца под 18 години.

3

До 1

преди 2 години

Пълни глупости. Сакскобургготски стават Уинзор преди раждането на Елизабет, още през Първата световна война. Защото е немска династия, а Англия тогава воюва с Германия.

2

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Великобритания- е, свободна- страна,...- Тя- спечели, свободата- сй, на- 1 Март 2018 година...Благодаря- на, Великобритания....

1

АнонимеН

преди 2 години

ЕЛИЗАБЕТ ВТОРА САКСКОБУРГОТСКА!!! СМЕНИЛА СИ Е ИМЕТО КАТО МАЛКА БЕЗ БРАК СЛЕД КАТО ОРИГИНАЛНИЯ КРАЛ АБДИКИРА! ТЯ Е ФАЛШИВА КРАЛИЦА И ЦЯЛОТО И ПОТОМСТВО!