Снимка: Pixabay

 Хелоуин наближава и сигурно вече имате идеи как да се маскирате за празника. Много хора избират любими анимационни герои, любими знаменитости или нещо, свързано с хобитата и вкусовете им. Ако още се колебаете, но искате да сте в крак с тенденциите, ето кои костюми ще са истински хит тази година, според "The Sun".

Круела де Вил
 
Новият филм за Круела де Вил излезе през пролетта и предизвика истински фурор. Ема Стоун влезе в образа на злодея перфектно и дори прическата тип Круела стана водеща тенденция в света на красотата. Хелоуин не прави изключение - костюмите на Круела са голям хит. Трябва да намерите перука, при която едната страна на косата е бяла или бледожълта, а другата черна. Дълъг официален черен шлифер и черен клин са идеални за костюм. Може и да сте с черно кожено яке и дълга черна пола.

Група Монескин
 
Италианската рок банда спечели Евровизия тази година. Членовете на групата правят огромно впечатление с визията си. Ако обичате смелите тенденции, преобразете се в рокаджиите. Трябва ви кафяв кожен гащеризон, изрязан в горната част, както и черни боти.
 
Героиня от "Историята на прислужницата
 
Сериалът "Историята на прислужницата" започна да се излъчва през 2017 г. и събра много почитатели. Ако ви харесва, добра идея е да се облечете като героиня от него. Необходима ви е червена рокля, която е малко над коляното, дълго червено наметало и бяла шапка-идиотка или качулка.
 
Останалите костюми и как изглеждат те - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase