fallback

Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За загубата информира "Пайнер" на уеб страницата си, но не съобщават за причина за смъртта. По информация на "24 часа" младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея." написаха от продуцентската компания.

"Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.
С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!", добавят от "Пайнер".

Теофиков е изпълнител на песните "Тръгвай си" в дует с Емилия, "Не се отказват" и "Милион" с Анелия.

За смъртта на певеца съобщи в социалните мрежи и колежката му Лорена. "Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе", написа тя към снимка, която сподели в инстаграм.

Синът на Софи Маринова Лоренцо също изрази скръбта си със снимка в инстаграм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

141

1

преди 2 години

"...животът ти е поп фолк..." Най-вероятно е предрусал, сори но това ми изглежда като най-вероятното обяснение.

140

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам момчето да е скочило само, категорично не .... нещо друго се е случило и се надявам да не остане тази версия, като единствено, за пред обществото. Жалко, че ни напусна това красиво дете. Да, пълнолетен е, НО нищо не видя от този живот. Ех.....

139

Анонимен

преди 2 години

До 154: Такива сме Раците ... уви. И аз съм родена на Илинден, като него, само че 13 години по-рано .... и сме ужасно емоционални, сърдечни, чувствителни и доста тревожни на моменти. Теглим ли чертата обаче на някого или нещо е завинаги. Версиите за *** му, уви, са толкова противоречиви, че ми се реве....Информацията е от къде, къде по-различна....

fallback