Снимка: БГНЕС

Принц Уилям е много ядосан, че Меган Маркъл и брат му принц Хари са обвинили кралското семейство в расизъм публично.

През март Меган и Хари казаха пред Опра Уинфри, че в кралския двор е имало коментари и притеснения относно това какъв цвят ще бъде кожата на сина им Арчи, докато Меган е била бременна с него. Херцогинята на Съсекс така и не разкри кой член на семейството е обсъждал това.
 
Уилям бил ядосан, че лични семейни проблеми се обсъждали публично, според нова глава от книгата "Finding Freedom", пишат от "The Sun".
 
Принцът твърдял, че от кралското семейство въобще не били расисти.
 
В новата глава се казва още, че кралското семейство било доволно, че Меган Маркъл не е успяла да присъства на погребението на принц Филип през април. Тогава Хари отиде сам в Англия, за да се сбогува с дядо си.
 
Какво още мисли кралското семейство четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

24

Христо Христов

преди 4 месеца

Всеки нормален човек би бил любопитен за цвета на бебето в подобно семейство. Само расист би търсил под вола теле в подобен въпрос.

23

Анонимен

преди 4 месеца

За кралското семейство няма значение дали си черен, жълт или нормален...

22

Прекалено внимание

преди 4 месеца

Отделя се прекалено голямо внимание на тази невзрачна женица, а тя точно това иска и се стреми да вдига шум около себе си. Ако и кралското семейство, и медиите на Великобритания оставят без внимание всичките й изцепки, да видим дали след месец-два някой ще си спомня за нея. Има толкова много по-млади и по-хубави гърли от шоубизнеса, от милиардерските семейства и от други кралски династии, от чийто личен живот медиите правят добри пари.