Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер иска максимално да се наслади на последните дни от лятото и не сваля банските от гърба си. Изпълнителката съвсем скоро ще трябва да се завърне към професионалните си задължения и да сложи официалните рокли и костюми. Затова сега във всяка удобна минута тя е облякла любимите си бански, независимо дали си почива край басейна, или тренира във фитнеса.

Точно така, Никол реши да покаже на последователите си, че не пропуска сесия в залата и може да прави упражнения дори и без задължителния спортен екип. В скорошно видео, публикувано в социалните мрежи, изпълнителката прави необходимите тренировки за стягане на тялото, носейки червен бански на фона на песента "Nails, Hair, Hips Heel" на Тодрик Хол.

Шерцингер започва тренировката си с напади напред с тежести, след това се качва на велоергометъра за една секси серия кардио, последвана от магарешки ритник и леко туъркване. "Аз не танцувам... аз тренирам", написа тя под видеото, което бързо събра хиляди гледания. Не сме сигурни точно върху какво са се съсредоточили повечето хора - върху тренировката или върху банските на Никол. Едно обаче е сигурно - изпълнителката знае как да привлича вниманието дори и във фитнеса.

И известните фенове на Никол веднага побързаха да изразят възхищението си в коментарите. "НЕВЕРОЯТНО", написа изпълнителката Джоджо, а Наташа Бедингфиел допълни "Никой друг не е толкова стегнат, скъпа! Ти си невероятна". Лавендър Кокс също се включи с "Добре, значи тренираме по бикини вече. Летвата отново е вдигната високо. Ще си лягам и утре ще се разправям с това. Благодаря, Никол. Изглеждаш невероятно".

Вижте Никол Шерцингер във фитнеса в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase