БГНЕС
fallback

Дъщерята на кралицата на поп музиката Мадона - Лурдес Леон, откровено говори за отдадеността си да се справи сама с живота и кариерата си, без помощта на влиятеланта си, богата и суперизвестна майка.

Моделът, сподели, че е крайно несъгласна с общественото мнение за себе си, а именно, че е поредното "богато дете без талант".

24-годишната и най-голяма наследница на почти 63-годишната Мадона, е част от корицата на новия брой на списание Vogue, заедно със седем други модела, сред които са другите звездни деца - Кая Гербер (щерката на Синди Крауфорд) и Бела Хадид (дъщеря на Йоланда Хадид). Броят носи заглавието "Generation America: The Models Changing an Industry."

В септемврийския брой на Vogue има транс модели, както и такива с наднормено тегло, като идеята за пореден път е да се лансира разнообразието в света на модата.

Лурдес обсъжа с медията опита си като дъщеря на поп звездата в придружаващото интервю, където разкрива:

"Хората мислят, че съм поредното бездарно, богаташко дете, на което всичко му е дадено на тепсия, но това не важи за мен".

Лола, както е галеното й име, е първородна дъщеря на Мадона от връзката й с кубинския фитнес инструктор Карлос Леон. В интервюто тя изброява начините, по които е независима от известната си майка.

Тя твърди, че е платила сама за обучението си в колежа по танци и че живее в работническия квартал Бушуик в Бруклин, където също плаща сама наема си.

На друго място в интервюто, Леон коментира и някои от другите критики, с които се е сблъскала в резултат на това, че е в полезрението на обществеността, като коментарите в социалните мрежи относно избора й да не бръсне подмишниците си.

Докато разговаря с Vogue, Лурдес обсъжда и страстта си към танците, която е възникнала покрай неин учител, който я е накарал да разбере движенията на тялото по съвсем нов начин.

"Да използваме тялото си, за да определим пространството около нас, да го променим. Това е много нова форма на изразяване", казва Леон.

Вижте цялата статия, както и снимките на Лурдес Леон в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

дедо Ташунко

преди 2 години

Лурдес, бездарна си като.. си майка

28

Тра-ла-ла

преди 2 години

Като и гледах снимката се питах - от къде е тва ци*га*нско излъчване у нея...То било от тва, че е щерка на онова кубинско джипси, дето имаха страстен романс преди години... "Лола, както е галеното й име, е първородна дъщеря на Мадона от връзката й с кубинския фитнес инструктор Карлос Леон. В интервюто тя изброява начините, по които е независима от известната си майка."

27

Анонимен

преди 2 години

Ми, ако не беше дъщеря на Мадона, никога нямаше да правиш снимки за Вог. Такова безформено тяло, кой ще плаща? Ей, че и нагли.

fallback