29

дедо Ташунко

преди 2 години

Лурдес, бездарна си като.. си майка

28

Тра-ла-ла

преди 2 години

Като и гледах снимката се питах - от къде е тва ци*га*нско излъчване у нея...То било от тва, че е щерка на онова кубинско джипси, дето имаха страстен романс преди години... "Лола, както е галеното й име, е първородна дъщеря на Мадона от връзката й с кубинския фитнес инструктор Карлос Леон. В интервюто тя изброява начините, по които е независима от известната си майка."

27

Анонимен

преди 2 години

Ми, ако не беше дъщеря на Мадона, никога нямаше да правиш снимки за Вог. Такова безформено тяло, кой ще плаща? Ей, че и нагли.

26

Анонимен

преди 2 години

Вие да не би да вярвате, че хора с трети клас образование, познават нотите и могат да пишат гениални песни? А, честито ако вярвате. Все едно човек, който не познава азбуката да пише книги. Може, ама трудно.

25

Анонимен

преди 2 години

Как ли ще се почувстват наркоманите от 60-те години, ако узнаят, че разни дедковки от ми-6 са писали песните на битълз и ролинг стоунс и на които са си купували плочите с кървави сълзи. Те още вярват и са идеалисти. Е, запознайте се с действителността. Мадона е същия бездарен продукт.-

24

Анонимен

преди 2 години

Много е жестоко за почитателите на Мадона, Битърз, Ролинг Стоунс и да не изброявам, но те са продуктово позициониране. Нито една мелодия не са сътворили сами. Зад това стоят определени хора, както и зад вируса. А милиони хора станаха наркомани, за да подражават. Сега пък се ваксинирайте, за да не изостанете нещо.

23

Анонимен

преди 2 години

Теодор Адорно умря 19969-та година и тогава Битърс приключиха. Вече нямаше кой да им пише песните. Теодор Адорно, дядката ви направи революцията. А сега конспирации. Вие като с вируса. В очите да ви се набоде, няма да повярвате.

22

Анонимен

преди 2 години

Все се питам как гения Пол Маккартни внезапно си е загубил гения и не може да напише поне един хит за нещастния си син. Е, как, как?

21

Анонимен

преди 2 години

Ми точно това си, уви. Космата колкото италиансата си майка и пееш като лебед. А пък си поетеса на квадпрат. Все се питам защо Пол Маккартни не напише някой хит за бездарния си син. Май верно ще се окаже, че други са им писали песните.

20

Анонимен

преди 2 години

Заклевам се, че това момиче от снимката вчера ми поиска 20 ст. На спирката на Плиска в София. Само ако знаех, че е щерка на Мадона и 50 ст. щях да и дам..

19

Анонимен

преди 2 години

Оф, знаем ги тея. При това е и грозно изчадие, точно като майка си.

18

Анонимен

преди 2 години

Ти поне не се вреш и самоизтъкваш по телевизии и мода/изкуства. В България, ако уволнят децата, чийто мама или тате работят в телевизиите, няма да остане почти никой. Не че и в научните среди е по-различно.

17

Ебассси

преди 2 години

В септемврийския брой на Vogue има транс модели, както и такива с наднормено тегло, бездарни богаташки деца , глезени дъщерички на престарели моделки от миналото........ като идеята за пореден път е да се лансира разнообразието в света на модата.

16

Както във вица

преди 2 години

за първия милион от предпродажбата на измити ябълки и "случайното" наследство. И това недоразумение скромно пропуска факта, че съвсем доскоро е имала всичко тъкмо на тепсия, а значи стартира с една обиколка преднина пред повечето деца в света. И може да си позволи "самостоятелност" точно защото ако закъса или й омръзнат дребните лишения, може пак да ползва купищата пари на мама. Аман от "независими и самостоятелно пробиващи" звездни дечица.

15

Анонимен

преди 2 години

Ама то вашите деца по-красиви и талантливи!

14

"/–

преди 2 години

Завършила "Колеж по танци"???? Че, то нашите гимнастички по художествена гимнастика трябва да са с дипломи по Магистратура, да не говорим за балерините!

13

Анонимен

преди 2 години

докажи го, недей говори заучени фрази.

12

Анонимен

преди 2 години

красива наркоманка е

11

Стар, грозен и беден

преди 2 години

Кват ще да е зимам я на момента за жена. И ше я обичам от сърце.

10

Мунчо

преди 2 години

Семейство Адамс