Снимка: Getty
fallback

Бритни Спиърс най-накрая използва гласа си, за да се защити от властното отношение на баща си.

Изпълнителката изпрати видео към съда в Лос Анджелис в деня, в който се разглеждаше делото за промяна на настойничеството й. Според репортер на NBC News, който е бил в съдебната зала, 39-годишната звезда иска да бъде свободна и да има право да взема самостоятелни решения. Накратко казано, Бритни иска да настойничеството на баща й да бъде прекратено.

"Искам това нещо да приключи. В същото време искам терапевт да дойде в дома ми. Няма да ходя до Уестлейк и да бъда атакувана и засрамена от папараците", казва Спиърс във видеото. Според нея, тя е била подложена на безбройни психологични експертизи, давани са й множество лекарства и е била травмирана от баща си Джейми Спиърс, който е имал контрол над живота й. Тя казва пред съда, че не е говорила публично за проблемите си, защото е мислила, че никой няма да й повярва.

"Лъжех света, че съм добре и съм щастлива... Не съм добре. Не съм щастлива. Не мога да спя"
След изявлението на Бритни, адвокат прочете и писмо от името на Джейми Спиърс. "Г-н Спиърс съжалява, че дъщеря му е изпитвала такава болка. Г-н Спиърс обича дъщеря си и тя много му липсва", се казва в съобщението.

Бритни беше поставена под опеката на баща си през 2008 година. Тогава Джейми и Андрю Уолет имаха право да се разпореждат с всички финансови активи на изпълнителката, да взимат решения за професионалния и личния й живот, както и да решават какво да правят с движимото и недвижимото имущество на звездата. Андрю напуска позицията си през 2019 година, позволявайки на компанията Bessemer Trust Co. да заеме мястото му.

Някои фенове обаче не вярваха, че Джейми трябва да взима решения за сметка на Бритни. В социалните мрежи се появи движението #FreeBritney, което набра огромна популярност след документалния филм "Framing Britney Spears", който беше излъчен през февруари тази година.

Вижте какво още се случва около Бритни Спиърс в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Mdaa..

преди 2 години

..и в Сряда :)

19

Анонимен

преди 2 години

*** само в неделя ли не й дава да има деца бе, Найденова?

18

до 14

преди 2 години

Този филм от баща и ли е финансиран? Откъде знаеш, че представя истината адекватно?

fallback