Снимка: Getty Images
fallback
Моделът Ирина Шейк наскоро влезе в своята нова роля – дизайнер на обувки!

Рускинята си сътрудничи с дизайнерката Тамара Мелон и едноименния ѝ бранд, за да лансира колекция от три модела обувки, които пресъздават нейния собствен моден усет. „Винаги съм се възхищавала от чувството за стил на Ирина и затова за тази колекция искахме да съживим нейния личен вкус и да го поднесем на нашите клиенти и последователи“, казва Мелон пред The Daily. Шейк допълва, че е много важно за нея да работи с марка, която дава огромно поле за изява на жените.

В бранда Tamara Melon 81% от служителите са жени и именно това е привлякло рускинята. „Обичам марката и визията на Тамара. Щастлива съм да бъда част от мисията ѝ за овластяване на жените и да си сътруднича с нея“, допълва Шейк. Моделката признава, че още на първата среща е почувствала връзка с Мелон и е знаела, че партньорството с нея ще бъде прекрасно развитие в кариерата ѝ.

Колекцията на Ирина и Тамара се отличава с три разнообразни стила – сандал с висок ток, изпънати плоски форми и небрежни кожени ботуши. Цените им варират от 595 до 895 долара и включват в себе си чувствителността на Шейк. „Обожавам да нося ботуши през лятото. Изглежда доста добре, а и ботушите вървят с всичко“, обяснява моделката.
 
Още за колекцията на Ирина Шейк - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Тая трябва да си сложи ботуш на главата, целогодишно!

7

Анонимен

преди 2 години

Да заложи на Швейк, мадлихера му е Голем калибър...

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз заложих на кубинки тип "рейнджър" и много як парашутен десант-панталон от специалните части на Френската армия. Мисля да потанцувам върху главите на поне десетина ислямиста. Пого или Дунавското, още не съм решил.

fallback