fallback

Близките и приятелите на Лорина Камбурова ще се простят с нея на 6 юни, неделя, в черквата "Свети Никола" във Варна.

Опелото ще бъде там от 12,30 ч, съобщиха нейни роднини.

30-годишната актриса така и не дочака трансплантация във Виена. Отиде си на 27 май в Москва заради белодробно заболяване, като последните месеци прекарва съвсем сама в болница в руската столица. Накрая се разболява и от COVID, като причината за смъртта й е тромб и емболия.

Камбурова е заминала за Москва през декември, а през април се е надявала да присъства на премиерата там на руския филм "Любов и чудовища", в който играе главната роля

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

svetlana

преди 2 години

що за *** написа -и у фризера ли ще гние до тогава......ей,***,когато погребеш роднина,млад и в разцвета на силите тогава питай дали няма да му е скучно във фризера.той господ бави но не забравя.може скоро да разбереш дали е скучно там!

17

Анонимен

преди 2 години

Добре де, как е възможно да я оставят съвсем сама?! Приятели, мъж до себе си... нещо? Да умре сама в чужда държава. После псевдоактьорите ни се спукаха да пишат съболезнования, а никой не й подаде ръка. Не била искала... позор. Да почива в мир горкото момиче.

16

Анонимен

преди 2 години

Отдавна съм разбрал, че Животът е безкрайно жесток и несправедлив и подхване ли те още от малък, така върви по-нататък...ама чак толкова! От седмица една буца ми е заседнала на гърлото и горчи ли, горчи... При вас не знам как е.

fallback