18

svetlana

преди 2 години

що за *** написа -и у фризера ли ще гние до тогава......ей,***,когато погребеш роднина,млад и в разцвета на силите тогава питай дали няма да му е скучно във фризера.той господ бави но не забравя.може скоро да разбереш дали е скучно там!

17

Анонимен

преди 2 години

Добре де, как е възможно да я оставят съвсем сама?! Приятели, мъж до себе си... нещо? Да умре сама в чужда държава. После псевдоактьорите ни се спукаха да пишат съболезнования, а никой не й подаде ръка. Не била искала... позор. Да почива в мир горкото момиче.

16

Анонимен

преди 2 години

Отдавна съм разбрал, че Животът е безкрайно жесток и несправедлив и подхване ли те още от малък, така върви по-нататък...ама чак толкова! От седмица една буца ми е заседнала на гърлото и горчи ли, горчи... При вас не знам как е.

15

а

преди 2 години

Талант бе тя

14

хари

преди 2 години

Трогателна история! Възхитителна! Но някаква ирония на съдбата ли е да погребат това чисто същество точно на 06.06.Бог да го прости, горкото!

13

Анонимен

преди 2 години

Толкова млада, светла, лъчезарна, жалко, много жалко.Светъл път!

12

Анонимен

преди 2 години

Замислете се защо е било горкото само в нейното положение,и защо е трябвало да ходи да работи в чужбина.От дълго време съм зад граница и това е един от най -големите ми страхове.

11

Трябват и Жертви

преди 2 години

Къпеме се в Китайски Продукти - всичко си има цена! а Китайките получиха разрешение от Партията да раждат 3-то дете!

10

Анонимен

преди 2 години

Светло момиче! Светъл да е пътят и !

9

Анонимен

преди 2 години

Много тъжно - такова чаровно и талантливо момиче! Ужасно е да си отиват млади хора!

8

Discovery

преди 2 години

Един и същи *** пише тея просташки коментари... Аз това момиче си го спомням от песента "Тази песен не е за любов" на Стефан Вълдобрев... толкова много ми хареса момичето, че просто уникално и в комбинация и с песента... Много жалко за случилото се... да си отиват млади хора е нещо ужасно и да не се случва никога на никого... Лека й пръст :( :( :(

7

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера откъде идва цялата тази злоба спрямо една млада жена, починала в разцвета си. Един човек ще постигне нещо в живота си и веднага бива оплют. Ако се провали - същото. Явно българинът иска всички да са посредствени, за да е доволен, че неговият живот не единственият пропилян.Не познавам Лорита, не съм гледал нищо с нея, но нека почива в мир. Оставете я намира.

6

vermouth

преди 2 години

Българските сайтвое трябва незабавно и повсевместно да забранят коментарите под новините си. Без значени от темата, повечето коментари са ужасяващ признак на безочие, простотия, гнусотия, безхаберия и първобитност. *** са се добрали до клавиатурата някакси, мислейки, че са нещо повече от зелена ***, за която надали са и чували. Ужасяващо е да се четат коментари относно смъртта на някой. Толкова простотия на едно място надали има в друга страна. Жалко за младото момиче, лоша съдба.

5

В.Узунов

преди 2 години

То и Коритара си мислеше- Оуу, кой съм аз,голямата работа . Ама и той клепе сега в съндъка

4

Анонимен

преди 2 години

Милата...Отлетя на Небето...Завинаги в прегръдките на Мама...Вече е звездичка там...--Толкова ли нямаше кой да и назначи един съвременен антикоагулант, задължителен при инфекция с проклетия китайски вирус, за да не се стигне до тромбоемболия???"Великата" съветска медицина!

3

Анонимен

преди 2 години

Поздрав с песента *Ледено момиче* :]

2

Сбогом

преди 2 години

Стана време да се разделим би ли ме прегърнала? Би ли помълчала с мен? Би ли се засмяла както правеше преди? А когато тръгна, би ли се обърнала? Би ли се затичала, би ли ме последвала? И до мене остани.

1

Анонимен

преди 2 години

тцтц, слънчево момиче! Да почива в мир!