Снимка: БГНЕС
fallback

Британският принц Уилям, херцог на Кеймбридж, в четвъртък обяви, че преди два дни е получил първата доза на ваксина срещу COVID-19, предаде БНР.

"Във вторник получих първата си доза от ваксината срещу COVID-19. На всички, които работят по процеса на ваксинация  - благодаря Ви за всичко, което сте направили и продължавате да правите", написа той в Тиутър.

Oще по темата

В края на февруари принц Уилям призова британците да се ваксинират. Неговата баба - кралица Елизабет Втора през явиари също се ваксинира срещу коронавируса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

а,така

преди 2 години

Браво на принца,да не му пука ,че дядо му беше позасилен към рая, след втората ваксина на Файзер.Точно гледах анализ от Израел на ваксините на Файзер-е, има няколко случая на МС,на парализи, на тромбози, белодробна емболия,миокардит, инсулт,неврологични заболявания и смърт и т.н.-няма да ги изброявам,че е досадно,но-важното е,че всички са ваксинирани,даже и тия които са го изкарали,както и тия със силна имунна защита,които биха го изкарли леко или безсимптомно.Сега ще ги наблюдаваме в бъдеще

19

Имунизиран

преди 2 години

Чакай, ваксината се пие от чаша? Ехеееее, колко такива съм изпил...

18

българин

преди 2 години

Абе нали докторите казаха че докато те боцкат със ваксината не трябва да се пие бе???Тоя е последовател на професор Кантарджиев явно, водка с доматен сок или чаша бяло вино.

fallback