20

а,така

преди 2 години

Браво на принца,да не му пука ,че дядо му беше позасилен към рая, след втората ваксина на Файзер.Точно гледах анализ от Израел на ваксините на Файзер-е, има няколко случая на МС,на парализи, на тромбози, белодробна емболия,миокардит, инсулт,неврологични заболявания и смърт и т.н.-няма да ги изброявам,че е досадно,но-важното е,че всички са ваксинирани,даже и тия които са го изкарали,както и тия със силна имунна защита,които биха го изкарли леко или безсимптомно.Сега ще ги наблюдаваме в бъдеще

19

Имунизиран

преди 2 години

Чакай, ваксината се пие от чаша? Ехеееее, колко такива съм изпил...

18

българин

преди 2 години

Абе нали докторите казаха че докато те боцкат със ваксината не трябва да се пие бе???Тоя е последовател на професор Кантарджиев явно, водка с доматен сок или чаша бяло вино.

17

Гацо Бацов

преди 2 години

Чета заглавието, гледам снимката и.... той мноо изостанал бре, аз съм вече на 386-та ваксина.В момента я приключвам и наливам 387-мата ваксина. Ай наздраве, да сме живи и здрави.

16

каква радост!

преди 2 години

Ох, успокоих се - от месеци се тревожа за здравето на принца и ако-то на херцогинята.

15

Анонимен

преди 2 години

До Ала Бала"Февруари призовал а 6 месеца по късно се ваксинирал?!?!???Ала бала тинтири минтири"Да чак сега, защото първо ваксинираха възрастните. В момента ваксинират 30+ годишните. Имам приятели в Лондон и час сега им дойде реда за ваксина (30-35 годишни), а са се записали преди месеци. Просто там няма зелени коридори и всичко се случва по определен ред. Явно дори и принца не може да предреди опашката:)))

14

до бау

преди 2 години

А ти видя ли го лично как се е ваксинирал?! И ако си го видял (което е абсурд), какво е имало в спринцовката??!

13

до Бау

преди 2 години

Оооо Бау ***. Как е, заработваме ли гранта? В момента се търсят доброволци за да тестват трета подсилваща ваксина, която да е различна от получената от пациента, и да е една от наличните до момента. Тъй като са напълно "безопасни", сега настъпи твоят миг да помогнеш на науката!

12

Бау

преди 2 години

*** продължава да смята ваксината за "опасна". Голям майтап е :D

11

Анонимен

преди 2 години

Да бе, сигурно са рискували живота му и на баба му на принципа "ползите надвишават рисковете". И двамата са виждали ваксината само на снимка.

10

Бау

преди 2 години

тариката изчака да сложат ваксините на милиони хора и тогава си сложи. Принцове ...

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Супер - много се радвам.Таман ще му порасне коса.Ама на г..ъ...

8

Анонимен

преди 2 години

Искам да се ваксинирам със същата бутилка, от която е питието на принца.

7

Анонимен

преди 2 години

След ваксинация не се пие няколко дни, бе принце...

6

Ала Бала

преди 2 години

Февруари призовал а 6 месеца по късно се ваксинирал?!?!???Ала бала тинтири минтири

5

G

преди 2 години

Един шампоан си купуваш от България и от Германия една и съща марка, производител и етикет отпред. Отзад пише за България и ...някоя третокласна държава, на Германския пише за Германия, Дания, Холандия ..нямат нищо общо нито по миризма нито по качества. А това е един шампоан. Представям си ваксина за милиардер какво съдържа и за източна Европа една гранична държава за 5 те милиона останали ...мъченици какво съдържа ваксината...., за вечен живот...

4

Анонимен

преди 2 години

С коя ваксина?

3

Анонимен

преди 2 години

Малко вероятно!

2

Анонимен

преди 2 години

Голяма реклама. Но фалшива.

1

Лилияна

преди 2 години

Наздраве, Принце мой! Добре дошъл сред нас!