Морган Фрийман; сн. БГНЕС

Понякога актьорите трябва да снимат поддържащи роли в продължение на десетилетия и да ходят на неуспешни прослушвания, преди да получат роля, която може да обърне кариерата им в друга посока. Ето и някои от знаменитостите, станали известни в Холивуд едва след 30 години.

Ким Катрал

Преди излизането на един от най-популярните телевизионни сериали на нашето време за любовта, купоните и пазаруването в Ню Йорк, Ким Катрал остана в сянката на по-известни актриси. Славата дойде на 42, когато тя въплъти образа на свободната, независима, стилна и ярка Саманта Джоунс на екрана. Веднага след излизането на сериала зрителите изтъкнаха героинята Катрал като пример за жена, която има успех във всички области.

Морган Фрийман

Трудно е да се повярва, но славата и любовта на публиката идва при Морган Фрийман едва когато той е на 57-годишна възраст. Актьорът се слави с трудния си характер и има нестандартна външност, която дълго време не му позволяваше да завладее Холивуд. Затова пък талантът му е огромен.

Кати Бейтс

Ролята на лудата медицинска сестра Ани Уилкс в адаптацията на романа на Стивън Кинг „Misery“ донесе на Кати Бейтс признанието, което заслужава. По това време актрисата е на 42 години. Всички филмови критици се изказват положително за ролята на обсебен фен, който не иска да се сбогува с идола си, а пред Кейти Бейтс имаше много роли, които позволиха на актрисата да демонстрира своя многостранен талант.

Кои са другите звезди, които са станали известни на по-късен етап от своята каериера, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

25 пол

преди 1 месец

Оскарите отдавна се превърнаха в политика,и вече нямат стойност!Щом и там налагат квоти за ЛГБТ-ета,*** и откровени обратеняци кво да говорим!?

7

Ерих Фон Деникен

преди 1 месец

1994 и 1995 години--СА НАЙ-СКАНДАЛНИТЕ В ИСТОРИЯТА НА ОСЛАРИТЕ !!1994---ТИ./.М РОБИННС ДОРИ НЕ ПОЛУЧИ НОМИНАЦИЯ ЗА ШОУШЕНК ???---А ОБРАЗА МУ БЕШЕ ЗА ОСКАР 200 ПРОЦЕНТА !!Второ---Джон Траволта, посредствен актор, получи НОМИНАЦИЯ Оскар за Главна Роля , въпреки че по-силната роля и част не беше неговата , а на Самюел Джаксън, според всичките кинокритици и филмови анализатори -- за Криминале .!Трето -- ВСЕЛЕНСКАТА НЕБИВАЛОСТ--Том Ханкс все ОСКАРА -- ЗА СУПЕР СЛАБАТА И НЕПЪЛНОЦЕННА РОЛЯ на ФОРЕС

6

Ерих Фон Деникен

преди 1 месец

Морган имаше късмета да играе в два силни филмав 1989 г..--''СЛАВА'' , И ДА ВОЗИШ МИС ДЕЙЗИ--за който взе оскар за поддържаща мужка роля -- на неук слуга, какъвто на 90 прцента е бил и в реалния си живот . Година по-рано 1988 г. - снима с Мики Рурк в ''Джони Красавеца'' .Но големите роли--идват след като взима оскара февруари 1990 год .--Робин ХУД, НЕПРОСТИМО, ШОУШЕНК (където супер неспрведливо му дадоха номиинация за Главна Роля ??? КАТО образа му беше второстепеннен = затворник Ред .За сме