Снимка: bTV
fallback

Риалити шоуто Survivor се завръща в ефира на bTV, като вече е обявен и кастинг за новите участници.

Под мотото "Надхитри. Надиграй. Надживей" световноизвестният риалити формат търси у нас участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене.

Оцеляването в най-тежки и сурови условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на Survivor у нас.
Автентични предизивикателства, физически и психически изпитания сред природните красоти на непознати за родната публика дестинации отново ще поставят участниците на ръба на човешките възможности. Накрая ще остане само един.

"С много вълнение обявяваме старт на кастингите за нов сезон на Survivor в ефира на bTV. Survivor e сред най-екстремните и високобюджетни телевизонни риалити формати с милиони фенове по света и у нас. Вярвам, че новината за завръщането му ще развълнува зрителите и ще амбицира много хора със стратегическа мисъл и физическа издръжливост да се запишат", коментира Ангелина Белчева, директор "Локални продукции" на bTV.

Шоуто се завръща след 7-годишна пауза в България. Сред най-известните и ярки участници в сезоните до момента у нас са личности като Яна Маринова, Джина Стоева, Светла Димитрова, Ива Пранджева, Ваня Джаферович, Антон Агонцев, Николай Мартинов, Георги Костадинов,  Нели Иванова, Георги Кехайов и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Бг версията на това шоу е много зле.Така е направено че няма с какво да запълнят ефирно време.

11

Анонимен

преди 3 години

Българските продуценти като купят лиценза на някое световно риалити и веднага го чалгаризират и оакват.Затова и игнорирам.

10

Анонимен

преди 3 години

нали вече имаме Спepмата(фермата) то от на село по голем сървайвър нема ама в Спepмата да вземат да ги оставят да живеят като някоя баба на пост и молитва и гледай ти сървайвър...

fallback