12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Бг версията на това шоу е много зле.Така е направено че няма с какво да запълнят ефирно време.

11

Анонимен

преди 3 години

Българските продуценти като купят лиценза на някое световно риалити и веднага го чалгаризират и оакват.Затова и игнорирам.

10

Анонимен

преди 3 години

нали вече имаме Спepмата(фермата) то от на село по голем сървайвър нема ама в Спepмата да вземат да ги оставят да живеят като някоя баба на пост и молитва и гледай ти сървайвър...

9

глаДен редактор

преди 3 години

Занзибар?

8

...

преди 3 години

като го наср а ха игри на волята миналия сезон, нормално сега БТВ да им го хакнат от зад

7

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ако оцеляването е на някой...остров с банани,мога да дойда и аз.Бананите ще ги пращам по Спиди на жената,а тя ще ми праща...манджа по обратна...поща.

6

Роко2

преди 3 години

Тия младежи вечер кво правят ?

5

свидетел

преди 3 години

Дали ще е като американското "Оцеляване" снимано в горичката над кв. Банкя и къпане в Рилски езера.

4

...

преди 3 години

Абе гледах един сезон, не целия, и видех какво точно е! И не ми хареса! Не, че нещо *** как да го обясня, просто няма как след като месец два и повече си ял само и единствено по 100 грама риба на ден, при това не всеки ден, и на всеки 2 дена пиеш по половин литър вода и след това да можеш да бягаш 5-6 километра носейки по 30-40кг. на раменете си! Така, че поне си кажете че то е сървайвър ама си има и доълнителна кухня зад камерата! Та такива ми ти работи!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Кой па го гледа тоя сурвивор?

2

Анонимен

преди 3 години

Това е абсолютно ВРЕДНО предаване...Учи българите на ЛОШИ неща... Условията в които постават участниците са както в една детска приказка, където всичките животни паднали в голяма дупка и нямало как да излязат и се изяли едни други...Това предаване подстрекава ЛЪЖАТА, измамата... НЕ ни трябва.....По- добре да се надпреварват физически или да показва УМ.. Такива качества са необходими на българите.

1

Анонимен

преди 3 години

навремето имахме часове по физическо в училище сега има сървайвър..