Снимка: БГНЕС
fallback

След като шокира света с русата си коса и разкри, че е криела цвета под перука в продължение на седмици, Били Айлиш реши за пореден път да промени косата си. Този път изпълнителката не се боядиса в нов нюанс, а реши да смени дължината и формата на прическата.

В нов клип, публикуван в социалните мрежи, Айлиш показва новата си подстрижка, като русата ѝ коса едва стига до раменете, а бретонът ѝ вече не е разделен на две, а подравнен на една страна и се спуска почти до очите. Изпълнителката не казва нищо във видеото, само се приближава до камерата и се отдалечава. Това явно е достатъчно на феновете, тъй като публикацията е харесана повече от 10 млн. души, а коментарите преливат от комплименти и поздравления.

„Стига. Това е прекрасно“, „Не мога да повярвам колко добре ти стои“, „Това е. Това е промяната, от която се нуждаех тази година“, е само час от написаното под видеото. В началото на годината Айлиш заяви, че започва нова ера в живота си, като малко по-късно пусна и документалния си филм The World's A Little Blurry. Тя намекна, че ще промени и прическата си, само няколко дни след премиерата.

Вижте Били Айлиш в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Батко

преди 3 години

Ексклузивно:Били Айлиш разбра, че има фен - той е от България."За мен беше най-прекрасния подарък да разбера, че имам фен" сподели Били между закуската и първият си предобяд за деня "Смятах да не го правя, но ще изям тази шоколадова торта и после ще напиша песен за него"

20

Az

преди 3 години

Понеже видях коментари писани от 11\12 годишни комплексари без собствен живот реших и аз да напиша един коментар към тях. Какво ви е направила?Тя прави каквото обича и каквото харесва.С нищо не е заслужила някакви пикльовци да я хейтят без причина......Който иска да си избие комплексите да ми пише в инстаграм той е angels_fall_from_billie и да му се стъжни нещастния животец. Ако питам някой комплексар като вас защо обижда Били съм сигурен че няма да получа адекватен отговор.

19

Най-голяма фен

преди 3 години

1. ОБИЧАМ ТЕ БИЛИ! МНОГО СИ ЯКА! 🤩🤩🤩😍😍😍🥳🥳🥳🥳😘😘😘2. Не знам какъв вие проблема на всички *** долу! Момичето си живее живота, и това, че вашия е подаден, не означава да си изхвърляте гнева на нея! Дръжте си го за вас! На бас, че вие нямате грам мозък и,че се комплексирате така! Били е себе си и вие няма да ѝ попречите! Всичките ѝ песни са популярни и така ще става с всяка нейна песен която пусне! Я вие се опитайте да правите като нея! Не става, а? Ами и по добре!

fallback