21

Батко

преди 3 години

Ексклузивно:Били Айлиш разбра, че има фен - той е от България."За мен беше най-прекрасния подарък да разбера, че имам фен" сподели Били между закуската и първият си предобяд за деня "Смятах да не го правя, но ще изям тази шоколадова торта и после ще напиша песен за него"

20

Az

преди 3 години

Понеже видях коментари писани от 11\12 годишни комплексари без собствен живот реших и аз да напиша един коментар към тях. Какво ви е направила?Тя прави каквото обича и каквото харесва.С нищо не е заслужила някакви пикльовци да я хейтят без причина......Който иска да си избие комплексите да ми пише в инстаграм той е angels_fall_from_billie и да му се стъжни нещастния животец. Ако питам някой комплексар като вас защо обижда Били съм сигурен че няма да получа адекватен отговор.

19

Най-голяма фен

преди 3 години

1. ОБИЧАМ ТЕ БИЛИ! МНОГО СИ ЯКА! 🤩🤩🤩😍😍😍🥳🥳🥳🥳😘😘😘2. Не знам какъв вие проблема на всички *** долу! Момичето си живее живота, и това, че вашия е подаден, не означава да си изхвърляте гнева на нея! Дръжте си го за вас! На бас, че вие нямате грам мозък и,че се комплексирате така! Били е себе си и вие няма да ѝ попречите! Всичките ѝ песни са популярни и така ще става с всяка нейна песен която пусне! Я вие се опитайте да правите като нея! Не става, а? Ами и по добре!

18

Ugh

преди 3 години

За всички хейтъри които се правят на интересни като си избиват комплексите на една певица която е себе си и с нищо не ви е виновна че сте имали трудно детство.....Нека позная-нямате родители-личи си.Надявам се да нямате родители защото е жалко ако имате и са ви възпитали така.Това,че не я харесвате не ви дава право да я обиждате,защото ако някой обиди това което вие харесвате съм сигурен че няма да ви е приятно и понеже повечето сте 08 невъзпитани пикльовци,които си нямат собствен живот и пият

17

Както е почнала

преди 3 години

Още малко, и ще е друг човек !

16

Някой си

преди 3 години

Окей, можете да хейтите че е дебела, защото не сте и на нивото и никога няма да сте, но защо подяволите си изкарвате комплексите тук?Вие ако сте по-слаби или не сте 06 пиещи и пушещи тогава ми говорете

15

Батко

преди 3 години

Все по дебелата Били Айлиш зарадва света с промяната във визията си."Това е стъпка едно" каза тя, "Сега след като съм евтино руса, мога най накрая да си купя клин с леопардова шарка и да кача още 20 кила до рожденния си ден"Феновете не са очаквали такава искренност и пи един дебилен начин са развълнувани."Скоро ще съм депресирана и заради това, че съм дебела."поясни Били плана си- " тогава ще пускам депресиращи песни и за това. Обичам ви"Гледайте цялото интервю в tialoto . bg

14

Target

преди 3 години

18 годишната Били Айлиш се води като една от разрушителите на Американската закостеняла ценностна система затова е толкова много е харесвана от младите в САЩ и по света!

13

Анонимен

преди 3 години

Това нещо без глас и без визия спечели толкова награди, че просто идва да покаже колко фалшива е съвременната поп-култура.

12

Самир

преди 3 години

И Айшето си смени потурите

11

bashta alkoholic

преди 3 години

Т'ва става с децата ви,ако не ги биете като малки.

10

НЕВМЕНЯЕМ

преди 3 години

Стана ли ви зелето?

9

Анонимен

преди 3 години

Прилича на болна. И новите й неща не ме кефят, има някакво досадно повторение. И не мога да разбера какво ни занимава с косата си цяла година. поп звездите са толкова плоски, ни една гънка от нещо от преживяно и осмислило живота им, затова и неминуемо никой не ги слуша след известно време.

8

Анонимен

преди 3 години

Баси яката тунинг новина

7

Анонимен

преди 3 години

Били некъв темеруд продукт на холивудските евреи да правят долари

6

Анонимен

преди 3 години

Какви са тея ***.. Липса на култура морал ценности приличие визия и Любов са тея сегашните хора поколения.

5

Анонимен

преди 3 години

били кой?

4

Анонимен

преди 3 години

Поглед на здрави опиати , да се пази от мениджерите и че мъртва ще е по слушана

3

Анонимен

преди 3 години

Да спре наркотиците и да се съвземе малко

2

Анонимен

преди 3 години

С тез нокти мои сади пипер