Снимка: БГНЕС
fallback

Принц Уилям смятал, че брат му "извъртял истината", когато говорил с журналистката Гейл Кинг.

Тя каза пред "CBS", че Хари и Уилям са се чули, след като Меган Маркъл и Хари дадоха интервю за Опра Уинфри, в което направиха много разкрития за кралското семейство. Но разговорът между братята бил "непродуктивен".
 
Сега на Уилям не му било комфортно да говори с Хари. Съпругът на Кейт Мидълтън мисли, че малкият му брат е предал доверието му.
 
"Уилям остана изненадан. Той казва, че за него е евтин трик да издаваш детайли за тяхното лично телефонно обаждане и че той е извъртял истината", посочва източник на "Us Weekly".
 
Още за отношенията им четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

Хари трябваше да се ожени за жена от потекло, а не за някоя от махалата. Да не реве сега. Сам си е виновен. Нали искаше да им натрие носовете на всички от семейството си? Да седят сега без пари.

24

Анонимен

преди 3 години

Не им обръщай толкова внимание, хората понякога си чешат езиците лафове да стават да се посмеят, че и без това им е криво. Виж "Люба" си има лични тегоби, борба за пари ;)

23

Анонимен

преди 3 години

Истината е че Уилям е този който предава брат си и не подкрепя избора му. Хари не му е придатък и не виждам защо трябва непременно да стои до *** му. пък и Хари си отиде защото именно фамилията му го принуди с отвратителното си отношение към жена му. Той явно я обича независимо кой какво казва а дори наглите слуги си позволяват да я оплюват и обиждат.Ккаво да направи той? да се разведе? Защо, за честта на кралското семейство? Че тази чест отдавна е отишла по дяволите.

fallback