25

Анонимен

преди 3 години

Хари трябваше да се ожени за жена от потекло, а не за някоя от махалата. Да не реве сега. Сам си е виновен. Нали искаше да им натрие носовете на всички от семейството си? Да седят сега без пари.

24

Анонимен

преди 3 години

Не им обръщай толкова внимание, хората понякога си чешат езиците лафове да стават да се посмеят, че и без това им е криво. Виж "Люба" си има лични тегоби, борба за пари ;)

23

Анонимен

преди 3 години

Истината е че Уилям е този който предава брат си и не подкрепя избора му. Хари не му е придатък и не виждам защо трябва непременно да стои до *** му. пък и Хари си отиде защото именно фамилията му го принуди с отвратителното си отношение към жена му. Той явно я обича независимо кой какво казва а дори наглите слуги си позволяват да я оплюват и обиждат.Ккаво да направи той? да се разведе? Защо, за честта на кралското семейство? Че тази чест отдавна е отишла по дяволите.

22

Анонимен

преди 3 години

До 1234Не помниш ли какъв беше мръсният Хари и защо го наричаха така? С какво този Хари е мръсен, с това че се ожени за жена която си пожела а не за натрапена, че и с тъмна кожа на всичкото отгоре. Това което говорите е много гадно, отврат направо. Давам си сметка че Меган има право да говори за расизъм, то е видно отвсякъде. И най - грозното нещо е че това засяга и детето й. Оставете тази жена и онези хора изобщо да си се оправят сами и не си си чешете езиците сякаш това ви засяга

21

Анонимен

преди 3 години

До ЛюбаЛюбке, грознице, ти пък защо си мислиш че като си беличка като млечице си осмото чудо на света? Хората не се съдят по цвета на кожата а по това какво представляват наистина Оставете тази жена на мира осрахте се да правите гадни коментари за нея. Тя на мен не ми пречи с нищо. Харесвам я В нея има някаква смелост и дързост, които кралското семейство никога не е харесвало в жените от обкръжението си. А ти се излагаш По - добре спри.

20

Елена

преди 3 години

До ЛюбаЛюбке, за Камилка говориш нали, те всички други се ожениха и деца народиха на мъжете си, само тая се навърта около чуждото да хване парата.

19

ЕЛИ

преди 3 години

СТИГА ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С БЕЗДЕЛНИЦИ

18

Стига вече

преди 3 години

Защо не се спрете вече, а?Омръзнаха тези новини , нямам нищо против да чета звездни новини, но вече ми идва в повече да чета за кралското семейство и проблемите му.

17

Люба

преди 3 години

Когато мъж е заслепен от похот ,черна жена завистлива и алчна ,се случват такива неща

16

БЕН

преди 3 години

Това момче е с разсъдък на хлапе.

15

1234

преди 3 години

Както се казва мръсния Хари! Винаги има издънки макар и рижави!

14

Бъкингам

преди 3 години

Братята Уилям и Хари са нагледен пример за женчовци. Позволиха неприязънта м/у съпругите им да се отрази на братските им взаимоотношение. Допуснаха жените да ги водят за носовете.

13

Анонимен

преди 3 години

Кралското семейство са си доста големи простаци. Първия с више образование от тях е Чарълз. Ясно ли ви стана сега?

12

Анонимен

преди 3 години

И баща му си намери класна жена, но предпочита разведената камила.

11

Анонимен

преди 3 години

Хари е глупаво момче...Брат му си намери класна и интелигентна жена, тоя си намери някаква интригантка, дето им развали семейството...

10

Анонимен

преди 3 години

До УилямТрябва да ги поканят в Минута е много, иначе няма доказателства за ума на Уилям.

9

абе тия

преди 3 години

що не могат да се разберат помежду си, а си подхвърлят реплики през медиите?

8

Анонимен

преди 3 години

До УилямНещо такова ще да е било.

7

Уилямчо

преди 3 години

И все пак благодаря на мама, поне че не ме е раждала Камила, иначе почти нямаше да съм най-секси плешивец.

6

Анонимен

преди 3 години

Уффф тия пък досадници!