Снимка: MasterChef

Страшна балканска врява настана в кулинарното шоу MasterChef. Суматохата, достойна за филм на Емир Кустурица, настъпи по време на урок по кулинарно майсторство, воден от колоритния сръбски шеф Златко Йованович.

Докато се опитваха да повторят неговите рецепти за прословутите при комшиите караджорджева шницла и медальони с гъбен сос, претендентите за стоте бона напълно излязаха от релси. Едни прегориха до черно месото, други паднаха в изкипяло олио, а трети, в паниката си, започнаха да готвят директно на пода.

"Това прилича на сръбска кафана след полунощ, в която всичко живо се е напило и се бие с табли, маси и столове!", коментира шофьорът Мартин, докато наблюдаваше как актьорът Константин се излюсква в разлята мазнина, а сирийката Мая мята тавата си на пода, сипва брашно и се опитва да приготви месо на необичайното място.

Пълната лудница в кухнята беше съпроводена от тънката усмивка на шеф Йованович, който от пет години работи в България, а преди това е създавал кулинарни шедьоври във Франция и Швейцария, и е готвил за легендарната група Cypress Hill.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase