Жив зян беше този "мастър клас" ниво на средностатистическа квартална кръчма.Не че няма да е вкусно,то с тези продукти няма как да се сбърка,но можеше нещо декадентско да се измисли.
До до 2Винаги съм смятал, че първото "висше" показва истинският интелектуален капацитет на младия човек, а второто "висше" е за самочувствие, да се окичи диплома от по-престижен университет. Щом НСА ти е престижният университет, вероятно си завършил преди това в Перник?
Какви мастъри, какви шефове, не могат да обезципят и *** едно бон филе, камо ли да изпържат картофки или да си забъркат майонеза... поредният цирк... дори на доматите не чистят началото на дръжките... абе пародия на готвачи, ама се вживяват били най, един сълзи пускат :) Пъле та ша к...
Сърбина даде на рускинята ! политкоректноХаресвам предаването ,но трябва повече да наблягат на подробности за приготвянето на ястията , а не като сега -интриги,някой реве, приказки,забележки и тн простотии.За 1 миг показват чинията ,дори не можеш да я разгледаш
Леле, как се натискаха на рускинчето... щото не знаят що за каллпава стока е тоя народ!А тя не беше чувала много за готвенето.Не че другите бяха разбирачи де, ама само рускинчето получаваше незаслужени похвали.
Ако изгледаш 1-2 шоута на известни световни готвачи - Никога няма да погледнеш нашенските им нещастни опити за кулинарно шоу :)
Ролето не е мастър шеф ястие със сигурност. Този са придумали да дойде, този дошъл. Но пък как подпират младата и красива рускиня, нищо, че момичето не разбира нищо от кулинария. Но нали разбира от други неща...
Хубаво де, аз не съм от третата възраст. Програмист по професия, имам като хоби 2 ресторанта, които управляваме със съдружници мои роднини и гледам с интерес Мастършеф. Имам жена и дете. Да не си помислиш, че съм някой тлъстак- не съм. Завършил съм НСА като второ висше. Мастършеф е единственото ТВ предаване, което гледам. Големи фенове сме вкъщи от години насам. Някоя друга глупост да кажеш?
това 'предаване' е за хора от третата възраст, да си припомнят соц младините от балкантурист.
Изненадан съм от текезесарските презентации на тези ястия стил квартална евтина кръчма. Не че храната, която направи не е вкусна- разкошна е, но това е Мастършеф, а не кварталното кафене. Очаквах да направи една малко по-привлекателна интерпретация на тези чудесни ястия.
Готвач на Cypress Hill го обърна на сръбско в MasterChef