17

Анонимен

преди 3 години

Жив зян беше този "мастър клас" ниво на средностатистическа квартална кръчма.Не че няма да е вкусно,то с тези продукти няма как да се сбърка,но можеше нещо декадентско да се измисли.

16

Анонимен

преди 3 години

Кви Мастъри са тия бакари бе! То едни полусурови бъркани яйца не могат да направят. Гюмари!

15

Да ме прощаваш,

преди 3 години

До до 2Винаги съм смятал, че първото "висше" показва истинският интелектуален капацитет на младия човек, а второто "висше" е за самочувствие, да се окичи диплома от по-престижен университет. Щом НСА ти е престижният университет, вероятно си завършил преди това в Перник?

14

тт

преди 3 години

Какви мастъри, какви шефове, не могат да обезципят и *** едно бон филе, камо ли да изпържат картофки или да си забъркат майонеза... поредният цирк... дори на доматите не чистят началото на дръжките... абе пародия на готвачи, ама се вживяват били най, един сълзи пускат :) Пъле та ша к...

13

факт

преди 3 години

От години не гледам телевизия. Именно заради такива неща.

12

Анонимен

преди 3 години

Сърбина даде на рускинята ! политкоректноХаресвам предаването ,но трябва повече да наблягат на подробности за приготвянето на ястията , а не като сега -интриги,някой реве, приказки,забележки и тн простотии.За 1 миг показват чинията ,дори не можеш да я разгледаш

11

Анонимен

преди 3 години

Рускинчето, ютюбърката всеки й обръща внимание...

10

Анонимен

преди 3 години

Леле, как се натискаха на рускинчето... щото не знаят що за каллпава стока е тоя народ!А тя не беше чувала много за готвенето.Не че другите бяха разбирачи де, ама само рускинчето получаваше незаслужени похвали.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако изгледаш 1-2 шоута на известни световни готвачи - Никога няма да погледнеш нашенските им нещастни опити за кулинарно шоу :)

8

Анонимен

преди 3 години

Ролето не е мастър шеф ястие със сигурност. Този са придумали да дойде, този дошъл. Но пък как подпират младата и красива рускиня, нищо, че момичето не разбира нищо от кулинария. Но нали разбира от други неща...

7

Анонимен

преди 3 години

Точно пет мнути погледах и смених на друго.

6

Анонимен

преди 3 години

Я бря много шефове ) особенно то с татуировките ...........

5

до 3

преди 3 години

Нещо се е ядосал, като гледам, че ти пляска измислени минуси през VPN.

4

Лекар

преди 3 години

Веганката, веганката трябваше да виидим

3

до 2

преди 3 години

Хубаво де, аз не съм от третата възраст. Програмист по професия, имам като хоби 2 ресторанта, които управляваме със съдружници мои роднини и гледам с интерес Мастършеф. Имам жена и дете. Да не си помислиш, че съм някой тлъстак- не съм. Завършил съм НСА като второ висше. Мастършеф е единственото ТВ предаване, което гледам. Големи фенове сме вкъщи от години насам. Някоя друга глупост да кажеш?

2

Анонимен

преди 3 години

това 'предаване' е за хора от третата възраст, да си припомнят соц младините от балкантурист.

1

Анонимен

преди 3 години

Изненадан съм от текезесарските презентации на тези ястия стил квартална евтина кръчма. Не че храната, която направи не е вкусна- разкошна е, но това е Мастършеф, а не кварталното кафене. Очаквах да направи една малко по-привлекателна интерпретация на тези чудесни ястия.