Снимка: БГНЕС
fallback

Още през миналата година се разбра, че караницата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън по време на сватбата на Меган и Хари през май 2018 г., е била заради чифт чорапогащи.

Източник твърдеше, че Кейт се е разплакала заради Меган.
 
"Беше горещ ден и очевидно имаше спор относно това дали шаферките трябва да носят чорапогащници, или не. Кейт, която следвала протокола, мислеше, че трябва. Меган не искаше шаферките да носят чорапогащници", казва източник на "Tatler". 
 
От снимките от сватбата се вижда, че шаферките, включително прицеса Шарлот (дъщеря на Кейт и принц Уилям), не носят чорапогащници. Освен това, принцеса Шарлот пробвала роклята си едва няколко седмици преди сватбата и това донесло напрежение за Мидълтън. Съпругата на Уилям била разстроена и заради роклите на момиченцата.
 
Преди дни Опра Уинфри попита Меган дали наистина е разплаквала Кейт. Но Маркъл отвърна, че се е случило обратното.
 
"Няколко дни преди сватбата тя беше разстроена от нещо, за роклите на момичетата шаферки, и това ме разплака", казва Меган.
 
Но съпругата на Хари уточнява, че Кейт се е извинила след това. Мидълтън донесла цветя и бележка с извинения на Маркъл.
 
Какво още се е случило четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Вярвам

преди 3 години

че Мегън има проблеми с менталното здраве. Не случайно никой от роднините и не иска да говори с нея . Има такива хора, които каквото и да се случи те го извъртат и възприемат както на тях им изнася. Примерно ти им предложиш да им занесеш покупките те се развикат, че ще ги ограбваш, отвориш им вратата - те пищят че ще ги нападнеш ... дадеш им пари, обвинят, че го правиш за да ги заробиш, не им дадеш - обвиняват те че си расист...сигурно си има някаква категория в психиатрията за такива

42

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха - е сега проверих и се оказа точно както предполагах мангето е зодия лъв - типично реване с фалшиви сълзи , огромно желание света да се върти около нея , много претенции без покритие и Винаги с един мОхльо под полата ,който я боготвори.Освен това са злобни и страшно завистливи -*** как ще гледа тя красивата Кейт ,която ще стане кралица ?- ужассс

41

до kjhsdf

преди 3 години

местим

fallback