43

Вярвам

преди 3 години

че Мегън има проблеми с менталното здраве. Не случайно никой от роднините и не иска да говори с нея . Има такива хора, които каквото и да се случи те го извъртат и възприемат както на тях им изнася. Примерно ти им предложиш да им занесеш покупките те се развикат, че ще ги ограбваш, отвориш им вратата - те пищят че ще ги нападнеш ... дадеш им пари, обвинят, че го правиш за да ги заробиш, не им дадеш - обвиняват те че си расист...сигурно си има някаква категория в психиатрията за такива

42

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха - е сега проверих и се оказа точно както предполагах мангето е зодия лъв - типично реване с фалшиви сълзи , огромно желание света да се върти около нея , много претенции без покритие и Винаги с един мОхльо под полата ,който я боготвори.Освен това са злобни и страшно завистливи -*** как ще гледа тя красивата Кейт ,която ще стане кралица ?- ужассс

41

до kjhsdf

преди 3 години

местим

40

приказки от 1001 нощ

преди 3 години

До да видимМълвите ги разнасяш ти, както ти хареса. Има една древна персийска империя Медия или Медея се е наричала.

39

Анонимен

преди 3 години

Опра попитала Меган, дали е разплакала Кейт, но реално Меган като видяла ролките на шаферките се натъжила неимоверно и тя се разплакала. Бруталияяя!

38

да видим

преди 3 години

Сериозно подцениха Мегън в кралския двор - на неин гръб доказваха превъзходство, но си платиха с лихвите. Мислеха, че тя безпомощно ще реве на рамото на Хари и толкова. Мълвата за расизъм в двора обиколи света и още дълго ще се носи сред хората. Пък ти *** доказвай обратното! И от казаното в интервюто ще напишат сценарий, който ще продадат прескъпо! И главна роля за Мегън! Пък, че не бил принц синът им - е, ще стане! Така и ще ги накара най-сетне да погледнат на нея с уважение и дори с боязън!

37

мегън

преди 3 години

Мегън едва ли би си позволила да говори лъжи - ще я разбият тотално и ще трябва да се крие от света. Напротив, с високомерното си и язвително отношение "аристократите" в двора й дават възможност, от която тя и Хари се възползваха брилянтно:1. Пред целия свят тя разкри нрава на английските царедворци - нагли, коварни и надменни, че и расисти2. От интервюто пари не взеха, но тази тяхна история ще се превърне в сюжет, който ще им донесе огромни приходи.Ако се бяха държали с нея човешки, но не

36

Анонимен

преди 3 години

МЕГАН Е дива ***.Тая се самозабрави.Липсва и класа,стил,финес.Кейт е жена с осанка,излъчване,стил,класа.Разлика от небето до земята.

35

анонимен

преди 3 години

Тая американска *** Меган, явно търси внимание! Като актриса не блести с никакви постижения! Ако беше почтена, нямаше да прави този цирк и да занимава целият свят с нейната особа! Покрай нея и Опра се оправя добре!

34

Анонимен

преди 3 години

Някой, някъде в плановете си, е вдигнал "мерника" на британската монархия и е решил да се възползва от случая.Абсолютно същата методика беше приложена и в Щатите след смърта на Джордж Флойд.

33

?!

преди 3 години

.....Меган тръшнала вратата на Кейт. Не приела извиненията..........Но съпругата на Хари уточнява, че Кейт се е извинила след това. Мидълтън донесла цветя и бележка с извинения на Маркъл.....

32

Анонимен

преди 3 години

Меган има просто послание към англичаните, законите и правилата трябва да бъдат нарушаване, ама англичаните се оказаха много невъприемчив народ. Манияци на тема законите трябва да се спазват.Българите сме друга порода и ние като Меган обичаме да не признавам законите.

31

Анонимен

преди 3 години

И в панелката, и в Бъкингамския дворец, кокошките са си кокошки, но с цирковете на кралските кокошки целият свят се занимава. Много унизително, много!

30

Анонимен

преди 3 години

ха..че те в Африка по палмите не са с чорапогащи . какво се чудите. че Меган не искала чорапогащи.

29

Анонимен

преди 3 години

До ЕвроСлучайно да прочете статията, че родителите на абитурентите са си приготвили по 20хил.лева за баловете, или си последовател на Радефф? Гледай БСТ и съсвсем ще изгубиш връзка с реалността.

28

Анонимен

преди 3 години

Нормална комуникация между две жени. Странна е за нас мъжете, дори може да получим подкрепа от трета жена за странноста, но същата която ни подкрепя след това влиза в същия вид комуникация. Излиза малко лицемерна, но такива са си жените и няма изключение.

27

Анонимен

преди 3 години

Ако не са си обръснали краката, по-добре да носят чорапогащи. Въпрос на личен избор и на самобръсначка :)

26

Щерю

преди 3 години

Откачих...

25

Евро

преди 3 години

Абе вие адекватни ки сте да пускате подобни про-стотии бе ?Хората тук в България се чудят как да оцеляват - безработица глад мизерия геноцид недоимък репресии от БКП към нацията грабежиА вие ни занимавате как някой плакал за някакви чорапи в дилема какъв цвят да са или дали да ги носил ? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ??

24

Анонимен

преди 3 години

Баси драмата.