Снимка: БГНЕС
fallback

Гал Гадот е напът да се превърне в майка за трети път.

На 1 март актрисата обяви, че е бременна с трето дете, публикувайки семеен кадър в социалните мрежи. На снимката тя е заобиколена от съпруга си Ярон Версано и от двете им дъщери – 9-годишната Алма и 3-годишната Мая. Всички те прегръщат наедрялото коремче на Гадот, а посланието гласи „Хайде пак“.

Новината за бременността идва само няколко часа, след като актрисата присъстваше на наградите „Златен глобус“ и представи най-добрия чуждоезичен филм за 2021 година. Статуетката отиде при „Minari“ от Америка. Зрителите обаче не успяха да забележат промяната в тялото на Гадот, тъй като тя умело беше прикрила коремчето си. Звездата носеше минирокля на Givenchy с дълги ръкави и висока яка.

Веднага след като обяви, че чака трето дете, Гал беше засипана от добри пожелания, идващи както от феновете, така и от известните ѝ колеги. „Честито, мама“, написа Джейсън Момоа, с когото актрисата играе във филма Justice League.

Вижте още за Гал Гадот и семейството й в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

От бореца

преди 3 години

Само 50% изтрити коментари за гадот му с гад.!.

9

Анонимен

преди 3 години

Жълтина

8

Анонимен

преди 3 години

До -------Брат. Разбирам че се правиш на интересен пред тотално непознати хора, които едва ли ще срещнеш някога, ама това че ТЕБ не те интересува, не значи че ДРУГИ също нямат интерес.

fallback