Снимка: БГНЕС

Гал Гадот е напът да се превърне в майка за трети път.

На 1 март актрисата обяви, че е бременна с трето дете, публикувайки семеен кадър в социалните мрежи. На снимката тя е заобиколена от съпруга си Ярон Версано и от двете им дъщери – 9-годишната Алма и 3-годишната Мая. Всички те прегръщат наедрялото коремче на Гадот, а посланието гласи „Хайде пак“.

Новината за бременността идва само няколко часа, след като актрисата присъстваше на наградите „Златен глобус“ и представи най-добрия чуждоезичен филм за 2021 година. Статуетката отиде при „Minari“ от Америка. Зрителите обаче не успяха да забележат промяната в тялото на Гадот, тъй като тя умело беше прикрила коремчето си. Звездата носеше минирокля на Givenchy с дълги ръкави и висока яка.

Веднага след като обяви, че чака трето дете, Гал беше засипана от добри пожелания, идващи както от феновете, така и от известните ѝ колеги. „Честито, мама“, написа Джейсън Момоа, с когото актрисата играе във филма Justice League.

Вижте още за Гал Гадот и семейството й в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

11

От бореца

преди 1 месец

Само 50% изтрити коментари за гадот му с гад.!.

10

Анонимен

преди 1 месец

Жълтина

9

Анонимен

преди 1 месец

До -------

Брат. Разбирам че се правиш на интересен пред тотално непознати хора, които едва ли ще срещнеш някога, ама това че ТЕБ не те интересува, не значи че ДРУГИ също нямат интерес.