Снимка: БГНЕС
fallback

Семейство Байдън влязоха в Белия дом само преди месец, а вече може да се похвалят с доста високопрофилни ангажименти извън политиката. Джил и Джо Байдън застанаха на корицата на списание People, за което дадоха и специално интервю, разкриващо части от личния им живот. Освен това двамата се появиха и преди мача за Супербол, за да изпратят съобщение към нацията.

Тези две действия може и да ви се струват малки, но на фона на семейство Тръмп, те са огромни. Бившите обитатели на Белия дом не могат да се похвалят с подобни събития за всичките си четири години. Въпреки че Мелания е свикнала да бъде в центъра на вниманието, тя реши да стои настрана от медиите, да избягва интервюта и да изнася колкото се може по-малко речи към нацията.
 
Оказва се, че в момента бившата първа дама може и да съжалява за тези свои решения. Според източници, Мелания завижда на Джил за нейния положителен профил, изграден от медиите. Близки до съпругата на Доналд Тръмп твърдят, че тя се опитва да не обръща внимание на случващото се, но все пак се дразни от факта, че не е виждала такива думи за себе си, каквито сега се пишат за г-жа Байдън.
 
Още за отношението на Мелания Тръмп четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Алоо

преди 3 години

До къде стигнахме? Едва ли е за завиждане госпожа Байдън! А това, че правят изявления и се показват къде ли не, е в реда на нещата! Няма да седят зад прозореца на белия дом с пантофи на краката!Има протокол!И вместо да гледаме в чинията на другите, по добре да гледаме в нашата!Статията е много глупава!

21

И на нашата

преди 3 години

Мунчовица градят добър имидж.Фатмашката мутресата Вън.

20

първо КГБ ги вербува

преди 3 години

в източноевропейския си клон на сексуалното разузнаване. След това ги препращат в чужбина като ескортни просститтутки, а те предлагат хубосттите си на заможни и влиятелни западняци докато някой будала ги ожени. След това руските служби получават достъп до секретна информация. Така беше сексагентката Чапман, така беше секс агентката Бутина, така беше и сексагентката Бокова, така заработва и сексагентката Миления.Ако и завиждате не сте прави, през много вдървени препятствия трябваше да премина тя

fallback