22

Алоо

преди 3 години

До къде стигнахме? Едва ли е за завиждане госпожа Байдън! А това, че правят изявления и се показват къде ли не, е в реда на нещата! Няма да седят зад прозореца на белия дом с пантофи на краката!Има протокол!И вместо да гледаме в чинията на другите, по добре да гледаме в нашата!Статията е много глупава!

21

И на нашата

преди 3 години

Мунчовица градят добър имидж.Фатмашката мутресата Вън.

20

първо КГБ ги вербува

преди 3 години

в източноевропейския си клон на сексуалното разузнаване. След това ги препращат в чужбина като ескортни просститтутки, а те предлагат хубосттите си на заможни и влиятелни западняци докато някой будала ги ожени. След това руските служби получават достъп до секретна информация. Така беше сексагентката Чапман, така беше секс агентката Бутина, така беше и сексагентката Бокова, така заработва и сексагентката Миления.Ако и завиждате не сте прави, през много вдървени препятствия трябваше да премина тя

19

Анонимен

преди 3 години

Хахахахаха, 18, точно в десятката, Мелания ще завижда на памперси, ама друг път.:D

18

Анонимен

преди 3 години

Няма защо да завижда на памперсите.

17

Ценител

преди 3 години

Не завиждай и не страдай Мелъни , ти си красива , умна , интелигентна ..... Ти си супер !!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Ми, медиите ги издигнаха, нали са на демократите.

15

Анонимен

преди 3 години

Поредния ЖАЛЪК пасквил, Мелания е модел, млада, има клас, и ще завижда на една съсухрена мър ша без никакъв ценз, нито клас.Смях без граници. Напъните ви са смешни.

14

Анонимен

преди 3 години

Мелания е мадама от класа няма за какво да завижда!

13

Българин

преди 3 години

Нима красивата и стилна Мелания може да завижда на друга жена? За какво? Кои са тези "според източници" лишени от морал и дразнещи се от бялото и красивото? Сега да чакаме и някоя гнусотия от същите за сина на Тръмп.

12

Анонимен

преди 3 години

До ХахаОК. Тогава Джил за тебе, Мелания за мене. Какво ще кажеш?

11

Анонимен

преди 3 години

Вместо да се дразни да накара мъжа си милиардер да си направи собствени медии. Така и тя ще има добър образ. Не им дойде акъла какво трябва да направят.

10

Анонимен

преди 3 години

До 7То пък една професия , цял живот даскалица по английски език!Това ,че Мелания е красива жена не значи ,че е ***,Тръмп не би се оженил за такава.

9

иван

преди 3 години

До Snorky на кривата ракета медиите й пречат...Няма акъл жената за 5 пари, защо не й давали думата.... аууу, каква загуба!

8

Snorky

преди 3 години

Нормална реакция на либерастичните и гнусни медии, които между впрочем съставляват 95% от медиите в света въобще. Проказата е завзела голяма част от света и най-голямата роля е е тази на медиите. Сатанистите пируват, но не задълго.

7

Хаха

преди 3 години

Джил Байдън е позитивна, образована и ерудирана. Мелания се снимаше гола с белезници за куфарчета с пари преди да хване перчема за пишлето. Проститутките трудно могат да си изградят добър образ, макар и захапали куфарчето с парици.

6

иван

преди 3 години

Какво внимание да очаква Мелания? Тя е красива, но кухоглава. Няма какво да каже, защо да се пъне? Другата е образована и активна.

5

Анонимен

преди 3 години

Тръмп през цялото си дремуцане в Овалния кабинет основната му дейност беше да плюе по медиите, сега се оплакват с Мелания че не ги отразявали както Байдън. Да сте чули Байдън да обвинява медиите в нещо? Аз не съм чул, но Тръмп това го правеше ежедневно и ежечасно.

4

Анонимен

преди 3 години

Според мен до края на годината ще имат първия господин в историята на САЩ.

3

LOL

преди 3 години

Хахахахахахахаха Това "експертите" ли го казаха? Тази жена най-накрая си отдъхна и се отърва от змиярника! Най-вероятно завижда сама на себе си.