Снимка: БГНЕС

Семейство Байдън влязоха в Белия дом само преди месец, а вече може да се похвалят с доста високопрофилни ангажименти извън политиката. Джил и Джо Байдън застанаха на корицата на списание People, за което дадоха и специално интервю, разкриващо части от личния им живот. Освен това двамата се появиха и преди мача за Супербол, за да изпратят съобщение към нацията.

Тези две действия може и да ви се струват малки, но на фона на семейство Тръмп, те са огромни. Бившите обитатели на Белия дом не могат да се похвалят с подобни събития за всичките си четири години. Въпреки че Мелания е свикнала да бъде в центъра на вниманието, тя реши да стои настрана от медиите, да избягва интервюта и да изнася колкото се може по-малко речи към нацията.
 
Оказва се, че в момента бившата първа дама може и да съжалява за тези свои решения. Според източници, Мелания завижда на Джил за нейния положителен профил, изграден от медиите. Близки до съпругата на Доналд Тръмп твърдят, че тя се опитва да не обръща внимание на случващото се, но все пак се дразни от факта, че не е виждала такива думи за себе си, каквито сега се пишат за г-жа Байдън.
 
Още за отношението на Мелания Тръмп четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase