Снимка: БГНЕС
fallback

Ако не беше, нали знаете, едно от най-разпознаваемите лица на планетата, Кейт Мидълтън лесно би могла да бъде сбъркана с поредната обикновена майка в училището на принц Джордж и принцеса Шарлот.

Объркването е напълно възможно, защото, за разлика от всяка една от внимателно обмислените ѝ работни изяви, херцогинята на Кеймбридж не се гласи толкова много за краткото пътуване от дома до училището на децата си. Тя не се притеснява от визията си на майка и винаги се радва да бъде просто такава.

„Когато ходи в училището, тя не прави нищо специално с косата си. Просто я връзва на опашка“, казва дългогодишен приятел на Кейт пред списание People. Херцогинята често залага на удобни дрехи или рокля с маратонки, много малко грим и винаги се извинява, ако е закъсняла за родителска среща. Приятелят добавя, че Мидълтън е доста обикновена, не се различава много от останалите майки и татковци.

Вижте още за Кейт Мидълтън в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ГЕШЕВ

преди 3 години

До Я виж ти-На кой са му нужни крале и кралици ?

13

Я виж ти

преди 3 години

Никой не се е родил нито крал, нито кралица!Хайде сега се замислете как са се появили кралства, кралици, царе и т.н. Кой се е родил със синя кръв ?Никой.Радвам се, че през последните години кралици станаха умни, интелигентни, чаровни и мили жени!Образовани и земни, притежаващи чар, харизма, достойни да бъдат кралици, а не родили се такива.

12

Шляхтиц

преди 3 години

Камилата не може да бъде кралица. Произходът на Камила не й позволява да бъде кралица.

fallback