14

ГЕШЕВ

преди 3 години

До Я виж ти-На кой са му нужни крале и кралици ?

13

Я виж ти

преди 3 години

Никой не се е родил нито крал, нито кралица!Хайде сега се замислете как са се появили кралства, кралици, царе и т.н. Кой се е родил със синя кръв ?Никой.Радвам се, че през последните години кралици станаха умни, интелигентни, чаровни и мили жени!Образовани и земни, притежаващи чар, харизма, достойни да бъдат кралици, а не родили се такива.

12

Шляхтиц

преди 3 години

Камилата не може да бъде кралица. Произходът на Камила не й позволява да бъде кралица.

11

G

преди 3 години

Тази система на управление отдавна е отживелица. Но хората, явно за един живот не поумняват.

10

ДДТ

преди 3 години

Защо пишете глупости?! Тя никога не може да бъде кралица. Най-много,ако мъжа ѝ стане крал тя ще стане принцеса. Сегашният мъж на кралицата е принц Филип. Малко грамотност не е излишна..

9

Анонимен

преди 3 години

Ще почака малко. Първо кралица ще бъде Камила.

8

Край

преди 3 години

Кейт ще има право да пере чорапите на краля и да му прави мусака по англииски, а няма да става кралица.

7

Един умен човек го к

преди 3 години

Стига ни занимавахте с тези инцести!!!

6

Sk

преди 3 години

За да избягат от мисирките и да си броят колчетата ни запълват новините с неща, които не са интересни толкова за българите. Къде са лъжепатриотите да спрат тези небългарски новини, а къде??

5

Тато из Правец

преди 3 години

По някакви непонятни причини това момиче предизвика симпатии.Само да не се окаже след време ,че някое от дечицата и е от някой от конярите в двореца...

4

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Кейт Мидълтън НЕ МОЖЕ ДА Е КРАЛИЦА НИКОГА, защото няма кралско потекло. Само дъщеря на крал може да стане кралица, а обикновено момиче никога...В момента Елизабет II е кралица, а Принц Филип НЕ Е КРАЛ нищо че е неин съпруг. защото няма кралско потекло... Ако Принц Уилям стане крал, Кейт Мидълтън ще е просто неговата съпруга, е не кралица на Англия...

3

Анонимен

преди 3 години

"Ние да не сме английско графство бе?"Не сме, ама от там копират пълнежа за новините. Да не мислиш че ни интересува за Кейт, за оная другата... каква беше там... Мъркъл ли беше... пък за Тилда да не говорим или пък за Шерцингер... Ама трябва и пълнеж, не може само за вирусо да ни говорят, ще ни втръсне съвсем.

2

Анонимен

преди 3 години

Коя корона да сложи,да не е Корона вирус-Ковид 19.

1

Анонимен

преди 3 години

Ние да не сме английско графствобе?