Снимка: БГНЕС
fallback

Известните дами, които превърнаха любовта си към гримирането в бизнес10 януари 2021 18 00Дженифър Лопес, Лейди Гага, Кайли Дженър, Селена Гомес и много другиСнимка: БГНЕС
Гримирането е една от важните процедури за всяка жена. Независимо дали го правите за собствено удоволствие или искате да впечатлите някого, рядко дамите излизаме без малко подобрения на лицето. С годините все повече се усъвършенстваме в гримирането и това ни доставя огромно удоволствие. Някои от нас дори понякога мечтаят да започнат свой козметичен бизнес, като по този начин хобито им ще се превърне в любима работа.

И докато ние можем само да си мечтаем, то някои известни личности превръщат всичко това в реалност. Козметичният бизнес е един от най-примамливите и постепенно се превръща в огромна ниша за добиване на още по-голяма популярност. Брандовете, носещи имената на звезди, се увеличават и конкуренцията става все по-жестока. Докато преди няколко години Кайли Дженър можеше спокойно да се нарече кралицата на тази сфера, сега тя трябва да се бори със Селена Гомес, Дженифър Лопес, Лейди Гага и много други.

Вижте кои дами превърнаха любовта си към гримирането в доходоносен бизнес

1. Холзи

След като накара феновете си да тръпнат в очакване няколко месеца, Холзи най-накрая разкри плановете си за 2021 година. Очевидно тя иска да разшири полето си за изява и се впусна в козметичния бизнес. Изпълнителката потвърди в Instagram, че е създала собствена марка, обяснявайки, че винаги се е гримирала сама за червения килим, живите изпълнения и видеата си.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

„Гримът е една от големите ми любови, но винаги съм казвала, че той служи за това да ни прави по-уверени, а не по-красиви. Работих неуморно върху този проект в продължение на години, партнирайки си с невероятен екип и се надявам да почувствате духа ми. Освен това, продуктите са веган и не са използвани върху животни“, казва Холзи.

Марката ѝ ще носи името „About-Face“ и вече е достъпна за предварителни поръчки. Феновете ще намерят огромен избор от очни линии, червила, хайлайтъри и много други.

2. Дженифър Лопес

 

През август 2020 година Дженифър Лопес сподели селфи, на което изглеждаше невероятно. Тогава тя обяви, че съвсем скоро феновете ѝ ще могат да се насладят на продукти с марката JLo Beauty. Патентът е бил придобит през декември 2019-а, а козметиката вече е достъпна от 1 януари тази година.

Вижте още дами, които превърнаха гримирането в бизнес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 години

Тези дами и много хора в тези години, не знаят какво е мотика и работа. А това е здравословно и е връзка с природата.

2

Анонимен

преди 3 години

...И за мъжете, които превърнаха почистването на засъхнала мазилка с пароструйка, в бизнес...

1

Ямболски цървул

преди 3 години

На тез' дами да им връча по една мотика да ми прекопаят лозето.

fallback