Снимка: БГНЕС

Отслабването или по-здравословният начин на живот са цели номер едно за много хора. Дори и да са ги постигнали през 2020 г., някои признават, че все още имат опуснато коремче и им е трудно да се оттърват завинаги от коремните мазнини. Все пак, не е невъзможно, ако имат воля и следват инструкциите на специалист за хранене и тренировки.

Има много известни личности, които през последните месеци се преобразиха, като остлабнаха драстично. Освен певицата Адел и актрисата Ребъл Уисъл, за която 2020-а може да бъде определена като "Година на здравето", има други популярни дами, които са над 40-годишна възраст, но изглеждат доста по-младолики. А това се дължи не само на добри гени, а и на усилена работа във фитнеса. Те често качват снимки в спортно облекло и се хвалят с плоските си кореми. Освен това, понякога споделят своя режим, за да мотивират последователите си да бъдат по-активни.

5 звезди разкриват своите фитнес тайни за стегнат корем

Тези звезди говорят открито за своя тренировъчен режим, а най-добрите фитнес инструктори и диетолози в Холивуд посочват детайли какви са предимствата му.

Дженифър Лопес

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Латино дивата чукна 51 през 2020-а, но има доста стегнато тяло и често я виждаме с прилепнало фитнес облекло, на излизане или отиване към залата. Тя често тренира в компанията на своя годеник Алекс Родригес, а наскоро качи гола снимка, с която само доказа, че за нея възрастта е просто цифра.

Зехтин – основна съставка в козметичните продукти на Дженифър Лопес

Ежедневни тренировки със сигурност се крият зад плоския корем на Джей Ло, но и храненето и има значение. Тя споредля пред списание People преди няколко години, че винаги планира как да се храни, когато започва нов вид упражнения с конкретна цел. Ето защо закусва само плодов еи зеленчуци.

10-дневна нисковъглехидратна диета, в която няма и захар, е друго нещо, на което се дължи фигурата й.  

Кои други звезди изглеждат перфектно, въпреки че са над 40, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase