БГНЕС

„Щом Джон и Джил Байдън обичат кучета и се грижат за бездомни животни, то те са хубави хора“. Това коментира потребител на Twitter по повод новото президентско семейство. Тези дни освен за историческата победа на Байдън и Харис, както и дамата, която ще заеме мястото на Мелания Тръмп, се говори и за това кои са любимците, които ще прекрачат прага на Белия дом.

Колаж с текста „Как започна и Как свърши“ и две снимки се разпространява от няколко седмици в социалните мрежи. На него е Джо Байдън – сега и преди няколко години. На първия кадър той държи малка немска овчарка, а на другия тя вече е пораснала, стояща плътно до него. Въпросното животно вече има представа от коридорите в Белия дом, защото е живяло там, докато неговият собственик бе вицепрезидент по времето на Барак Обама.
 
„Тръмп не обича животните и е коравосърдечен“, коментират американци по повод това, че той и Мелания не пожелаха да се грижат за някое животинче като президент и президентша. „Той си има гъша перука, която изисква доста грижи...“, пишат подигравателно други.
 
Избирането на Джо Байдън за президент на САЩ зарадва хиляди „кучкари“ в Америка, надяващи се наред с другите политики, той да обърне внимание и на тези към животните в страната.
 
Влизайки в Белия дом, двете кучета – на 2 и 12 години, ще се присъединят към списъка на любимците на първите семейства. Той включва кучетата Съни и Бо на Барак и Мишел Обама; хамстерите, канарчетата, понитата и папагалите на Кенеди, добре обученият енот на Калвин Кулидж и други.

Кои са кучетата на Джо и Джил Байдън?
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Dr. Jill Biden (@drbiden)

  
Чамп
 
Първият четирикрак любимец на семейството се появява през 2008 г. Той е взет от Джо като бебе от развъдник, след като Джил му дава разрешение за това малко след изборите.
 
След като бащата на Байдън често му казва, че той е истински шампион и винаги се изправя след всяка трудност, той решава да кръсти кучето по този начин, като след това идва и галеното име Чамп.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Dr. Jill Biden (@drbiden)

Още за домашните любимци на Джо и Джил Байдън, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 седмица

Значи ли това че тези кучета са по добре от хала
на който се намира българина.

19

Анонимен

преди 1 седмица

Поне породата е хубава и аз имам немска овчарка

18

До Щерю

преди 1 седмица

Че то в Америка освен индианците други американци няма. Всичко там е смес карашик. Всички “ американци” са с корени предимно от Европа. В източната част са предимно от ирландски и шотландски произход. Там англичаните са пращали каторжниците