Снимка: БГНЕС
fallback

Холивудската актриса Джулия Робъртс се развежда със съпруга си Даниел Модър, предаде БГНЕС.

Различни медии твърдят, че семейството на Даниел не понасяло актриса. Сестра му Джил Модър многократно е заявявала открито, че Джулия е "арогантна, разглезена дива", която изисква специално отношение не само към себе си, но и към децата си.

Медиите сочат, че преди години двамата съпрузи са се опитвали по всякакъв начин да спасят брака си, но нищо не е помогнало. Истинската новина е, че разводът може да струва на актрисата 200 милиона долара.

Джулия и Даниел са женени от 2002 г. и имат три деца: Хейзъл, Финиъс Уолтър и Хенри Даниел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 3 години

Нека да ви светна това е PR лъжа, за да си направят реклама Корона вирус е няма много филми да се заснемат оператор Дани няма да стои без работа я. Тоя даниел е толкова алчен, че се е развел след като джулия робъртс го е купила, със сигурност няма да изтърве другите и милиони. Освен това от кога ли да изискаваш специално отношение към теб и към децата ти е лошо. Тоя е дърт лъжец даниелчо, това е поредната му гнусна лъжа, за пари! Достатъчно съм се наслушала на лъжите ти и. Д. С..

24

Мацка

преди 3 години

ЕЕ, ти ме разсмя, нали точно тя е с рекордните хонорари. Последно беше взела 3 млн за 4 дни. Кой точно ще и натири каквото и да било?! Аз дори съм в шок, че тя си избра този ***, грозноват с доста откачена физиономия. Плюс това познавам доста обвързани мъже, които непрекъснато се оглеждат и свалят други жени. Не си мисли, че винаги жените са тези, които развеждат

23

yorval

преди 3 години

Неволно ли, нарочно ли или пък съвсем умишлено сте загърбили и позабравили РЕАЛния ФАКТ,че същата тая велика фльорца Джулито самоволно, преднамерено и самодоволно си КУПИ специално само за себе си въпросния съпруг ДМ с/у едни чисти 250 хилки в щ.долар развеждайки го от официалната му съпруга, тъй че да си носи сега последствията от простъпката си. И много се надам, горкият той по тоз н/н да й натири високо вирнатото носле на С-ЕКС-господжата, м-ДА!

fallback