25

Анонимен

преди 3 години

Нека да ви светна това е PR лъжа, за да си направят реклама Корона вирус е няма много филми да се заснемат оператор Дани няма да стои без работа я. Тоя даниел е толкова алчен, че се е развел след като джулия робъртс го е купила, със сигурност няма да изтърве другите и милиони. Освен това от кога ли да изискаваш специално отношение към теб и към децата ти е лошо. Тоя е дърт лъжец даниелчо, това е поредната му гнусна лъжа, за пари! Достатъчно съм се наслушала на лъжите ти и. Д. С..

24

Мацка

преди 3 години

ЕЕ, ти ме разсмя, нали точно тя е с рекордните хонорари. Последно беше взела 3 млн за 4 дни. Кой точно ще и натири каквото и да било?! Аз дори съм в шок, че тя си избра този ***, грозноват с доста откачена физиономия. Плюс това познавам доста обвързани мъже, които непрекъснато се оглеждат и свалят други жени. Не си мисли, че винаги жените са тези, които развеждат

23

yorval

преди 3 години

Неволно ли, нарочно ли или пък съвсем умишлено сте загърбили и позабравили РЕАЛния ФАКТ,че същата тая велика фльорца Джулито самоволно, преднамерено и самодоволно си КУПИ специално само за себе си въпросния съпруг ДМ с/у едни чисти 250 хилки в щ.долар развеждайки го от официалната му съпруга, тъй че да си носи сега последствията от простъпката си. И много се надам, горкият той по тоз н/н да й натири високо вирнатото носле на С-ЕКС-господжата, м-ДА!

22

Сара

преди 3 години

В чуждата преса семейството на съпруга на Джулия Робъртс е доста известно или по-скоро сестра му, която е алкохоличка и е арестувана многократно за престъпления с нейния мъж. Непрекъснато има и публикации, в които съседи на сестра му се жалват за непристойно поведение на двойката. Така, че съдържанието на статията ви е крайно неуместно. Жертвата в случая е " разглезената примадона", която може да си позволи да бъде такава!

21

Ненимон

преди 3 години

До АнонименРазкрит си - аз те познавам. Ти си бил кум на сватбата им и едновременно - адвокат на Джулия. По тази причина си наясно за трите тома договори.

20

Анонимен

преди 3 години

Преди да се оженят тези са подписали 3 тома предбрачни договори.Мъжът ще намаже някой милион, вписано е колко, ама далеч няма да са 200.

19

ахъм

преди 3 години

В моя случай, ще намаже свекървата.

18

Пенсионер

преди 3 години

Предлагам всички пенсионери в България да съберем по 5 лв. и да помогнем на клетата Джулия. Ето, сигурно цял месец няма да мога да спя от мисли за трагедията на Джулия. Дарявам си пенсията от 300 лв. на горката Джулия ! Белким оправи тежкото си положение . Как ли ще живее без тези 200 000 000 $ ? Бедната Джулия !

17

123

преди 3 години

Е разгеле и един мъж да намаже

16

200

преди 3 години

Бившия би следвало да раздели тези 200 млн. със сестра си.

15

Анонимен

преди 3 години

Аааа ,кофти , но да е мислила като се е омъжвала- вече беше известна с пари и адвокати те й би трябвало да са предвидили подобно развитие на ситюейщъна

14

хейтя за стинки

преди 3 години

Тази като гледам ролите й в "Хубава жена " и "Докладът "Пеликан" явно така е станала известна актриса, с обиколки по креватите на чичковци с пари и влияние.

13

Анонимен

преди 3 години

Проблем бря,Ами ще намери друг с 500 милиона ,големи праз

12

Анонимен

преди 3 години

Тази се е помислила за велика защото е много известна и богата,а брат и е слаба ракия.Ако не беше тя да му изправя кривите краставици,до сега да бе останал на улицата.В брата има нещо извратено.

11

За 200 милиона

преди 3 години

Бих се оженил за нея.

10

До 7

преди 3 години

Гледам много знаеш за отношенията с брат й , а знаеш ли причината? Знаеш ли, че се е замаел от славата? А че е бил алкохолик, наркоман и женкар? Зарязва жена си и дъщеря си (Ема Робъртс). Джулия Робърт е тази, която се грижи и за двете. Та, я кажи, кое е благодарение на брат й? Славата й? Оскарите? Парите й?

9

Анонимен

преди 3 години

Страничните хора имат силата както оженят двама човека, така и да разрушат една връзка.

8

Анонимен

преди 3 години

Бих я докосвал нежно с език ТАМ

7

Анонимен

преди 3 години

Тая каква широка уста има, ако и отдолу е толко широка .... Значи браво, че Даниел Модър се е отървал

6

Анонимен

преди 3 години

Бай *** от *** взел да критикува една от най-богатите и влиятелни актриси в света??? Спрете глупавите си коментари, че направо сте смешни!!!