Снимка: БГНЕС
fallback

Холзи вече е с нова прическа. Докато някои дами пускат коса, за да посрещнат студените дни, то звездата залага на съвсем друг подход. Тя реши да обръсне главата си и се завърна към стил, който видяхме през 2015 и 2017 година.

26-годишната изпълнителка сподели видео в социалната мрежа TikTok, където показа новата си визия. Холзи започна клипа, носейки дълга черна перука, но с едно замахване косата вече я нямаше. По-голямата част от феновете ѝ веднага харесаха прическата и я поздравиха за решението.

"Изглежда чудесно“, написа един потребител, а друг добави, че Холзи без коса е по-добра от предишната. Не липсваха и фенове, които питаха любимката си защо се е решила на тази стъпка. Тя отговори, че преди е получавала критики за обръснатата си глава, но сега модата е такава и затова и изпълнителката се присъединява към нея. „В момента всяко готино момиче е с гола глава, което означава, че и аз мога да го направя".

Разбира се, това не е първият път, в който Холзи прави подобна промяна. През 2015 и 2017 година тя се реши на подобна стъпка, но тогава решението ѝ не беше прието добре от феновете и модните критици.

Всъщност изпълнителката е правила доста промени с косата си през последните години. Тя се боядиса в цветовете на дъгата и си поигра с различните дължини.

Вижте Холзи в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

наблюдател

преди 3 години

Е, не!

6

Анонимен

преди 3 години

А бе днес.бг, от 20-ти октомври имате същата новина. Вие с деменция ли сте...

5

Пешо

преди 3 години

Сигурно е имала въшки.

fallback