Снимка: БГНЕС
fallback

Николай Бареков вече близо две седмици се лекува, след като даде положителен тест за коронавирус. И сам призна, че положението не е розово. Той използва социалните мрежи, за да сподели за състоянието си.

"Лекувам се 12-и ден от COVID-19 без никакви тежки симптоми (освен хрема и сухо гърло в началото), но съм с пневмония - вкъщи.

Oще по темата
Не съм отишъл да създавам хаос из болниците и да легна на леглото, вместо някой истински нуждаещ се, макар че очевидно състоянието ми би го позволило... А съм "як като бик", както вика народът. Пия два антибиотика и маларон вече 10 дни, за да прескоча трапа, както пък викат лекарите. Но състоянието не е розово.

Двама най-близки от семейството ми (единият от които много млад) лежат в никак не леко състояние с пневмонии в две болници в София. Не съм точно аз човекът на когото всеки слабоумник ще обяснява, че нямало вирус. Освен, че го карам яката и пламна семейството ми, чета много и то не в социалните мрежи".

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

nimportequi

преди 3 години

Наркоманите също са в застрашената група.

64

ха

преди 3 години

Да лекуваш вирусна пневмония ( не бактериална ) с антибиотик е малоумие но от Бареков това може да се очаква. Пълен ***. С това лечение и 50 дена може да го докараш и после чао .. Спри ги тия ла-*** които пиеш и ще си здрав след седмица максимум. С антибиотици ли борят ковида интелектите от НОЩ .. ОМГ!

63

Питър

преди 3 години

До ПинокиоПрав си, но донякъде. Има сравнително сериозен вирус, някои хора наистина ги удря тежко, че и умират... Но този *** отново омазва положението с нуждата си да се прави на фактор и да търси внимание. След неговата изява, със сигурност още повече хора ще почнат да твърдят, че короната е измама... Толкова му е кредибилността на тоя дудук

fallback