65

nimportequi

преди 3 години

Наркоманите също са в застрашената група.

64

ха

преди 3 години

Да лекуваш вирусна пневмония ( не бактериална ) с антибиотик е малоумие но от Бареков това може да се очаква. Пълен ***. С това лечение и 50 дена може да го докараш и после чао .. Спри ги тия ла-*** които пиеш и ще си здрав след седмица максимум. С антибиотици ли борят ковида интелектите от НОЩ .. ОМГ!

63

Питър

преди 3 години

До ПинокиоПрав си, но донякъде. Има сравнително сериозен вирус, някои хора наистина ги удря тежко, че и умират... Но този *** отново омазва положението с нуждата си да се прави на фактор и да търси внимание. След неговата изява, със сигурност още повече хора ще почнат да твърдят, че короната е измама... Толкова му е кредибилността на тоя дудук

62

МD

преди 3 години

Антибиотици се приемат или се лекуваш с антибиотици.Пие се ракия.Нали бе журналист. Нещо с българския куца

61

Анонимен

преди 3 години

Пaлячo!

60

Анонимен

преди 3 години

***!

59

Анонимен

преди 3 години

Много по зле изглеждаше, когато го бяха омазали с римлянски л..на

58

Анонимен

преди 3 години

До РеалистС антибиотици се лекува пневмонията, никъде не пише, че е болен от грип. Само слаб мозък като твоя може да фантазира филмчета на Дисни.

57

Реалист

преди 3 години

Да лекуваш вируси с антибиотици си е чисто самоубийство.

56

Анонимен

преди 3 години

Много зле беше.... след поста още по-зле. И не е заради короната...

55

до 55

преди 3 години

Ми уплашено общество.Сега един да кихне и гледай сеир около него!

54

Пинокио

преди 3 години

Глупости на търкалета!Ама големи глупости на големи търкалета да знаете!!!Той ако е със пневмония ще му кажат да си приготви пижама, чехли, четка и паста за зъби и - право в стационара! С абокат антибиотиците венозно!Няма такава пневмония която да лекуват в къщи!Тия съвсем за канарчета ни взеха!Казвам това не защото разбирам от медицина, а защото го знам от личен опит!И ние не ручаме доматите с колците!

53

Анонимен

преди 3 години

Точно с пневмония и си седи в къщи. Какъвто е пъзльо ...в пиано бара в софия ходи с двама охранителя в тоалета да пика ,пък сега тежко болен и не го е страх

52

LosHo

преди 3 години

Този Бареков нали имаше видео в началото на пандемията, когато обясняваше, че един вид всичко е сценарий, това било обикновен вирус и как той имал лекарства, които ефикасно лекували Короната... Дано да той и всички негови близки да се излекуват успешно, но следващия път да внимава какви глупости дрънка по социалните медии!

51

Мда

преди 3 години

Няма да се учудя,ако някой ден тоя се обяви за жертва на Новичок(примерно).Те тъй се опитват да възкресяват политически трупове,рядко успешно.

50

Анонимен

преди 3 години

Лъже, че е с пневмония, симулант.

49

Ти

преди 3 години

Тръмп не направи нито една война!Обонго и Байдън направиха 7 войни за 8 години!Всеки да си прецени за себе си кое е добро и кое-зло!Господ здраве да Му дава!

48

Ха-ха

преди 3 години

Има ли някой,който въобще да се интересува от Бареков???

47

Наистина

преди 3 години

До Интелектуалецhttps://youtube/watch?v=1ukV0Wej_rAТук наистина доказва колко много е направил, той знае английски колкото третокласник, незнам как точно мислите, че е способен да направи каквото и да е без да може да се разбере с другите. А очевидно е и толкова самовлюбен , че смята че не трябва да ползва преводач. Пионка на Доган и Пеевски и срам за България като евродепутат

46

Анонимен

преди 3 години

С какво ще докаже, че има пневмония и роднините му имат пневмония? Ти ако си с пневмония, няма да си вкъщи и да се дървиш толкова.