БГНЕС
fallback

Дали домът ни все още е лично пространство или бързо се превръща в не толкова лично при всяко обаждане чрез Zoom? По време на пандемията всички ние имаме възможност да надникнем на места, които до момента са били недостъпни за нас и същевременно чужди хора имат шанса да ни видят по съвсем друг начин. Докъде сте готови да стигнете? Тези въпроси задава екипът на Vogue Чехословакия, който покани Ирина Шейк за свой гид. Оставила ключа под килима, красавицата предизвиква хората от корицата, застанала на нея полугола. 

 
Въпреки че навън е есен и би трябвало да носи топъл пуловер, 34-годишната изкусителка привлича погледите с външния си вид, криейки своите прелести само с две порцеланови плочки. Дали това означава, че тя е готова да прекрачи границата, снимайки се без никакви дрехи? 
 
Благодарение на новия брой на модната библия, ние можем да разгледаме една доста интересна резиденция в Милано, собственост на Джани Версаче. Основната му тема е именно личното пространство по време на изолацията заради коронавируса и промяната в общуването между хората. 
 
Вижте фотосесията на Ирина Шейк в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 3 години

Напълно поддържам коментара на 16.Оплюващите Ирина Шейк са 100% комплексари.И понеже в по-голямата си част са мъже,то със сигурност имат някоя грозна,проскубана делебана до себе си и такива като Ирина са само далечен мираж.А за жените - милите те. Мечтайте си да бъдете понем мъничко, ама ей тайка ню-ню като Ирина .Но понеже не сте - злобеете.Недйте така бе хора. Грозно е, а вие сте жалки.

15

Анонимен

преди 3 години

Много грозни коментари за жените до 40 год. Такива, като кака Иринка, като минат по улиците и ви стават ***те наред. Интересно ми е, господата, които ги пишат тези помии, как ли изглеждат - сигурно вече са жалки, сбръчкани и изтърбушени плешевци поне на 50%, с вид на стари чичковци и с жени по анцуг пълен с целулит.

14

Пловдивчанин

преди 3 години

Тая има доста гадно излъчване на бездушна златотърсачка. Вече изтърбушена златотърсачка... Колкото и да е била красива (субективно нещо), такъв студ лъха от нея, че ми става гадно чак.

fallback