16

Анонимен

преди 3 години

Напълно поддържам коментара на 16.Оплюващите Ирина Шейк са 100% комплексари.И понеже в по-голямата си част са мъже,то със сигурност имат някоя грозна,проскубана делебана до себе си и такива като Ирина са само далечен мираж.А за жените - милите те. Мечтайте си да бъдете понем мъничко, ама ей тайка ню-ню като Ирина .Но понеже не сте - злобеете.Недйте така бе хора. Грозно е, а вие сте жалки.

15

Анонимен

преди 3 години

Много грозни коментари за жените до 40 год. Такива, като кака Иринка, като минат по улиците и ви стават ***те наред. Интересно ми е, господата, които ги пишат тези помии, как ли изглеждат - сигурно вече са жалки, сбръчкани и изтърбушени плешевци поне на 50%, с вид на стари чичковци и с жени по анцуг пълен с целулит.

14

Пловдивчанин

преди 3 години

Тая има доста гадно излъчване на бездушна златотърсачка. Вече изтърбушена златотърсачка... Колкото и да е била красива (субективно нещо), такъв студ лъха от нея, че ми става гадно чак.

13

Анонимен

преди 3 години

Много злобни и комплексирани хора бе. Ако вие или жените ви притежават/те по 5% от това,което е Ирина Шейк ще сте супер доволно.Но не - преди всичко злоба и завист. Ами х.пишете гнусотии колкото си искате - ако от това ще ви стене по-добре или ще ви се подобри самочувстието.Ирина и на 20 и на 30 години е страхотна жена.Да е жива и здрава.А вие бързайте да пишете минуси.Ще ви се подобри настроението

12

Зрител

преди 3 години

Гола и разкрачена дори да е , вече прилича на руска матрьона - възрастта не прощава и трябва навреме да осъзнаеш факта !

11

лизачев

преди 3 години

Ще и сложа нежно език

10

Парите свършват ?!

преди 3 години

Не е ли вече старичка да се снима гола ?

9

Донатела

преди 3 години

Версаче да носи маска постоянно.

8

Леля Цеца

преди 3 години

Да си свалиш гащите и да ти лъсне имането пред камера не е благодетел. Признак за упадък е!

7

Дедо Киро

преди 3 години

На тия години, колкото и да е била красива на младини, ако една жена не е отгледала деца е пълен гарбич.

6

Анонимен

преди 3 години

Тя какво може друго освен да търгува с тялото си. За душата няма да говорим.

5

Да го поема в дупето

преди 3 години

И да гълтаТова е важното за една женаДали Ирина или Пенка Нвма значение Наздраве!

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

Лъжат като жени брат, а ти се връзвай лошо нема

3

Редовен читател

преди 3 години

Отворих линка в тИалото да търся голите снимки на Ирина, но бях излъган, такива нямаше, само дето ви натрупах трафик! Защо лъжете?

2

Анонимен

преди 3 години

Пу да му се не види!Заглавието излиза наполовина скрито на сайта.Само като отвориш новината излиза цялото.И чета само: "Ирина Шейк се снима..." и дотам! Тъкмо си викам, само да не е "гoлa", и то излезе точно такова, пфу...

1

Анонимен

преди 3 години

Това Vogue ощи ли ний фълирълу. Давам му 1 година и са гътва тва списание.Махатма Ганди