Снимка: bTV
fallback
Арената на "Фермата" се готви за титаничен сблъсък, след който един от играчите завинаги ще си тръгне от шоуто. 
 
В съботната вечер, в тежка битка за оцеляване, ще се изправят духовен гуру и рационален строител. Йогата Илиян, който се храни с вселенска енергия, ходи полугол, къпе се с ледена вода и отрича всички земни удоволствия, ще се застане срещу Боби.
Oще по темата
Вместо да посочи съперника си директно, йогата реши да го избере чрез жребий, защото е убеден, че съдбата ще вземе по-добро решение от самия него. 
 
Илиян предложи на останалите мъже кибритени клечки - който дръпне единствената обгоряла, той отива на дуел. При тегленето на чопа Боби се оказа с най-малко късмет, но не показа никакво притеснение от бъдещия сблъсък. 
 
"Психически аз съм най-подготвен от цялата "Ферма" за това, което предстои", похвали се от своя страна гуруто, а вместо с обичайните възгласи, агитката от неговите фенове в стопанството го подкрепи с продължително "О-м-м-м-м-м".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

йога мурджо

преди 3 години

На тоя йога, ако му дам да изяде една отровна гъба, дали ще се справи?

10

Анонимен

преди 3 години

Пловдивската адвокатка като фермер показа лицето на гилдията им.Не че не е обществена тайна.Самозабравили се алчни за власт,влияние,подкупност.Единствената и заслуга е,че назначи плейЛейката/и дружката и въздухарка/ на най-подходящите за тях длъжности т.е на парчета месо за забавление.Асен адвоката е абсолютен *** некадърник с непотплатено самочувствие-типичен представител на "десните" блокиращи кръстовища.

9

Ивайло

преди 3 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

fallback