11

йога мурджо

преди 3 години

На тоя йога, ако му дам да изяде една отровна гъба, дали ще се справи?

10

Анонимен

преди 3 години

Пловдивската адвокатка като фермер показа лицето на гилдията им.Не че не е обществена тайна.Самозабравили се алчни за власт,влияние,подкупност.Единствената и заслуга е,че назначи плейЛейката/и дружката и въздухарка/ на най-подходящите за тях длъжности т.е на парчета месо за забавление.Асен адвоката е абсолютен *** некадърник с непотплатено самочувствие-типичен представител на "десните" блокиращи кръстовища.

9

Ивайло

преди 3 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

8

Шопо

преди 3 години

До:7-Бате отдека ти идат тия щуротии? Сипи си една ракия,сдроби 2домата,пийни от питието на вечността,уважи си булката и бъди здрав,това е живота ! При хан Аспарух йоги не е имало !

7

Йогарадж Махавидя

преди 3 години

Момчето е симпатяга, но засега става единствено за практикуване на някоя от езотеричните форми на тантра-йога. И то при условие, че се научи да пренасочи еякулацията отвън навътре и преобразува семето в асмита-биджа, след което по сушумна-нади го изтласка към сахасрара-чакра, за да може там то да се преобразува в чиста духовна енергия посредством пречистващите процеси на нирасмита-самапатти.

6

касио

преди 3 години

Миналата седмица не изгониха човека, защото една от жените вече си тръгна заради контузия. Има и втори контузен, който вероятно ще напусне. От друга страна те имат договорка с битиви за битките в събота и няма как да не ги организират. Това до какво ще доведат и друга работа с тези постоянни контузии.

5

Анонимен

преди 3 години

Този йогата, яко р изчаткал момчето. Понякога го съжалявам ...

4

Участието

преди 3 години

в подобен телефизионен формат само по себе си е свидетелство за духовен и морален упадък, следователно е ПРЕЧКА за постигането на целта на Йога = читта-вритти-ниродха. Един духовен гуру би трябвало да знае какво означава тази формула, с която започва Йога-сутра. Кармата на Илиян е необратимо опорочена (дошават - натоварена с грехове) поради неуместното и неподобаващо участие във Фермата.

3

Анонимен

преди 3 години

фермата се раздели на граждани и злобни и глупави селяни -наде,зъблата,ангел ,че и готвача мн чалгарски маниер.Даяна, Йогата, Боби и Йордан са моите фаворити ,и жалко ,че един ще отпадне още днес

2

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм гледал и една секунда от това шоу за гламави.

1

Шопо

преди 3 години

То и миналата седмица един си тръгна ,,завинаги,, ама снощи го наградиха с 50 лв,че бил човек на Опосумите ...