Снимка: БГНЕС
fallback

Скоро се разбра, че Брад Пит има ново гадже. 56-годишният актьор има връзка с 27-годишната моделка Никол Потуралски и двамата бяха забелязани заедно на екскурзия във Франция. Ето няколко факта за красавицата, според "Pop Sugar".

1. Тя е живяла в Бергкамен
 
Звездата в момента разделя времето си между Берлин и Лос Анджелис, но детството си прекарала в Бергкамен, град в област Уна, в Северен Рейн-Вестфалия, Германия. Според "Daily Mail", Никол се е преместила в Берлин с майка си, когато е била на 19 г., за да преследва кариера на модел. Според Facebook страницата ѝ, тя е родом от Варшава, Полша.
 
2. Говори 5 езика
 
"Daily Mail" съобщава, че моделката знае 5 езика, сред които английски, немски, полски. Никол е прекарала доста време във Франция и Италия, така че вероятно другите езици са френски и италиански.

3. Спечелила е симпатии в "Дисниленд"
 
Когато звездата е била на 13 г., тя е била забелязана от търсач на таланти в "Дисниленд", Париж. Така тя е пробила в моделството, според "Daily Mail".
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

една жена

преди 3 години

Жалко, този хубав и талантлив мъж също стана смешен като немалко!

13

анонимен

преди 3 години

Следващият Джони Деп, но е казано, че всичко се плаща. А тая все ще намери кого да оскубе, то богати дър.таци дал господ......

12

анонимен

преди 3 години

Не трябва да прави мусака и т.н., защото това е допотопно отношение към жените и други ще и я направят по-добре, но и ние изобщо не сме длъжни пък да знаем каквото и да е било за нея. За баснословни суми е, поне за някои от тях, развяват пар.цали насам - натам, то актьорите поне се трепят по тренировки и учат роли, като чета интервюта, има и доста интелигентни сред последните.

fallback