14

една жена

преди 3 години

Жалко, този хубав и талантлив мъж също стана смешен като немалко!

13

анонимен

преди 3 години

Следващият Джони Деп, но е казано, че всичко се плаща. А тая все ще намери кого да оскубе, то богати дър.таци дал господ......

12

анонимен

преди 3 години

Не трябва да прави мусака и т.н., защото това е допотопно отношение към жените и други ще и я направят по-добре, но и ние изобщо не сме длъжни пък да знаем каквото и да е било за нея. За баснословни суми е, поне за някои от тях, развяват пар.цали насам - натам, то актьорите поне се трепят по тренировки и учат роли, като чета интервюта, има и доста интелигентни сред последните.

11

Джингиби

преди 3 години

А дали може да прави мусака или пръжки с лук? А буркани зимнина прави ли пред блока а? Хич не ми я хвалете такава...

10

Анонимен

преди 3 години

И защо трябва да знаем тези факти?

9

До 7 Бай Ставри:

преди 3 години

Такъв е живота бае.Ти си мислиш, че българките са меркантилни, но това изобщо не е верно. Голям брой от българките все още могат да се излъжат, я като видят юнака с лъскава кола, някой айфон и скъпи дънки, но западнячката е тотално алчна. В САЩ няма да те погледнат ако имаш годишна заплата под $100,000 на година + още много изисквания. Една жена излиза поне с 3-4 и избира.Същото се отнася и за мъжете там. Вече няма да видиш лекар, който се жени за мед. сестра, той търси лекарка....

8

Пловдивчанин

преди 3 години

Факти за новото гадже на Брад Пит1) гълта2) дава отзад3) всичко прави, стига да имаш пари

7

Бай Ставри

преди 3 години

Тая има мутра и излъчване на типична меркантилна златотърсачка... Оженила се за богат дъртак, родила му дете, сега избягала с по-млад от него, щото е по-известен и вероятно по-богат... Съвременни ценности. Повдига ми се от такива "моделки"

6

Анонимен

преди 3 години

Тази "статия" я публикувахте под различно заглавие на 29.08.2020 г. Явно ни имате за дементни или самите вие сте такива."Ето какво трябва да знаете за моделката"===Първо, няма такава дума като "моделка". Второ, защо ТРЯБВА да знаем тези факти за нея? Задължително ли е, наложително ли е, животоспасяваща информация ли е?Джурнализъм в действие, шъ знаш!

5

Анонимен

преди 3 години

Определено най-свестната от всичките му предишни. Не е мой тип, но определено става.

4

Анонимен

преди 3 години

Така тя е пробила в моделството.Eй, с конкурс по тъпота са ве избирале вас писачите...

3

Инсперминатора 2

преди 3 години

Путуранска

2

Анонимен

преди 3 години

Твърде младичка, да не стане като с Джони Деп

1

Анонимен

преди 3 години

Минко Ергена я е .......