Снимка: БГНЕС


Нина Добрев е една от жените в Холивуд, която винаги прави впечатление. Независимо дали ще е на червения килим или ще отива до магазина, актрисата привлича папараците като магнит. След като става известна с ролята си на Елена в сериала „Дневниците на вампира“, всяка крачка на Добрев се следи много внимателно.

Затова и тя добре знае, че винаги трябва да изглежда перфектно. Като човек, който постоянно пътува, Нина се е научила да се грижи за кожата си сама, използвайки определени козметични продукти. За визията си на червения килим актрисата разчита на професионалисти, но през другото време тя се превръща в свой стилист и козметик.


Ежедневната рутина на Добрев се състои в няколко прости стъпки. Първо тя започва с почистващ препарат, който използва както вечер, така и сутрин. Според актрисата, това е добър начин да премахнете грима си преди лягане, а на следващия ден се използва, за да позволи на всички следващи съставки да проникнат добре в кожата. 

Вижте какво още казва Нина Добрев за грижата си за кожата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

8

Даниел

преди 11 месеца

Кирчо брат що не вземеш да се гръмнеш и да направиш услуга на света? Честно, Кой нормален си кръщава детето киру? ..

7

АВ+

преди 11 месеца

Не излиза на слънце между пролетното и есенното равноденствие, без дебел слой слънцезащитен крем.

6

Доволен

преди 11 месеца

Чудехме се, защо на съседа кучето, не гони зайци, а то си имало причина. Благодаря от името на цялата ловна дружинка за чудесната новина! И една молба- не прекалявайте с такива вести, че току виж се получи досадно, даже въобще не пишете за тази!