Снимка: БГНЕС
fallback

Ели Голдинг призна, че връзките ѝ, когато е била по-млада, са били истински бедствия.

33-годишната певица се омъжи за арт дилъра Каспар Джоплинг миналата година. Но призна, че някои от предишните ѝ връзки, когато е била в 20-те си години, са били загуба на време.
 
Знае се, че Ели е излизала с DJ Грег Джеймс, DJ  Skrillex, Дъги Пойнтер от групата McFly и актьора Джереми Ървайн.
 
"20-те бяха бедствие по толкова много начини. По това време имах връзки, които смятах за всичко. И няколко години по-късно се питам - "Защо изгубих тяхното време и моето време, като си мислех, че това е нещо повече от каквото е било?". Очевидно аз не нуждаех от този комфорт, и от някой, който да е до мен. Когато се замисля за някои от партитата и хората, с които съм била, се питам - "Какво, по дяволите, си правила?". Сякаш съм била напълно различно момиче", коментира тя пред "People".
 
Какво още каза певицата - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 3 години

Към пишещите по долуКолко изминали връзки очаквате да има 33 годишна жена бе?! Девствена ли трябва да бъде?! Съвсем нормално ( дори е малко ) да е имала 3-4 бивши приятеля за тези изминали 15 години. Вие се жените за първата жена с която спите ли?! Или просто сте винаги уж "втория", а реално 22 тия ;) Аман от моралисти!

6

Анонимен

преди 3 години

Като млада е правила е най-старата професия, а сега разбира че е остаряла.

5

123

преди 3 години

Повечето музикантчета като тази са вербувани от Илюминатите за да развращават младото поколение, да подменят ценностната им система. Основната им пропаганда е младите да не създават семейства. Никой не може да стане известен ако не работи за Илюминатите.

fallback